Shaw, Robert (1927)

Robert Shaw
  • Role: Herec
  • Datum narození: 9. srpna 1927
  • Datum úmrtí: 28. srpna 1978
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Robert Shaw

Film Rok Role
Godzilla Apex Godzilla Apex 2021 Herec
Discovering Hamlet Discovering Hamlet 2011 Herec
Best Ever Bond Best Ever Bond 2002 Herec
The Horror Show The Horror Show 1979 Herec
Avalanche Express Avalanche Express 1979 Herec
Oddíl 10 z Navarone Oddíl 10 z Navarone 1978 Herec, Herec
Černá neděle Černá neděle 1977 Herec
Hlubina Hlubina 1977 Herec, Herec
Robin a Mariana Robin a Mariana 1976 Herec
Nepřemožitelný bukanýr Nepřemožitelný bukanýr 1976 Herec, Herec
Čelisti Čelisti 1975 Herec
Der Richter und sein Henker Der Richter und sein Henker 1975 Herec
The Man in the Glass Booth The Man in the Glass Booth 1975 Divadelní hra
Diamonds Diamonds 1975 Herec, Herec
The Break The Break 1974 Herec
New England Our Way New England Our Way 1974 Herec
Přepadení vlaku z Pelhamu Přepadení vlaku z Pelhamu 1974 Herec
Podraz Podraz 1973 Herec
The Hireling The Hireling 1973 Herec
A Reflection of Fear A Reflection of Fear 1973 Herec
Zlatá Sindibádova cesta Zlatá Sindibádova cesta 1973 Herec, Herec
Young Winston Young Winston 1972 Herec
A Town Called Hell A Town Called Hell 1971 Herec
Figures in a Landscape Figures in a Landscape 1970 Spisovatel, Herec
The Royal Hunt of the Sun The Royal Hunt of the Sun 1969 Herec
Bitva o Británii Bitva o Británii 1969 Herec
The Birthday Party The Birthday Party 1968 Herec
Luther Luther 1968 Herec
Generál Custer Generál Custer 1967 Herec
Člověk pro každé počasí Člověk pro každé počasí 1966 Herec
The Incredible World of James Bond The Incredible World of James Bond 1965 Herec
Bitva v Ardenách Bitva v Ardenách 1965 Herec
Situace je zoufalá, nikoliv však vážná Situace je zoufalá, nikoliv však vážná 1965 Román
The Caretaker The Caretaker 1964 Herec
Hamlet at Elsinore Hamlet at Elsinore 1964 Herec
The Luck of Ginger Coffey The Luck of Ginger Coffey 1964 Herec
Carol for Another Christmas Carol for Another Christmas 1964 Herec
Srdečné pozdravy z Ruska Srdečné pozdravy z Ruska 1963 Herec
The Valiant The Valiant 1962 Herec
The Winter's Tale The Winter's Tale 1962 Herec
North to the Dales North to the Dales 1962 Herec
Tomorrow at Ten Tomorrow at Ten 1962 Herec
Libel Libel 1959 Herec
Sea Fury Sea Fury 1958 Herec
Holiday Holiday 1957 Herec
Doublecross Doublecross 1956 Herec
A Hill in Korea A Hill in Korea 1956 Herec
Ďáblové v oblacích Ďáblové v oblacích 1955 Herec, Herec
Zlaté věže Zlaté věže 1951 Herec