Knop, Václav (1949)

Václav Knop
  • Role: Herec
  • Datum narození: 6. října 1949
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Václav Knop

Film Rok Role
Zbojník Zbojník 2024 Herec
1989: Chceme dýchat 1989: Chceme dýchat 2023 Herec
Dvojníci Dvojníci 2016 Herec
Duch nad zlato Duch nad zlato 2013 Herec
Přijde letos Ježíšek? Přijde letos Ježíšek? 2013 Herec
Bastardi III Bastardi III 2012 Herec
Hrobník Hrobník 2009 Herec
Zakázaný člověk Zakázaný člověk 2009 Herec
Kanadská noc Kanadská noc 2008 Herec
Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále 2007 Herec
Pátek čtrnáctého Pátek čtrnáctého 2003 Herec
Waterloo po česku Waterloo po česku 2002 Herec
Lies & Whispers Lies & Whispers 1998 Herec
Vekslák aneb Staré zlaté časy Vekslák aneb Staré zlaté časy 1994 Herec
Tajemství Tajemství 1991 Herec
Poslední zastávka smrt Poslední zastávka smrt 1990 Herec
O podezíravém králi O podezíravém králi 1989 Herec
Právo na minulosť Právo na minulosť 1989 Herec
Volná noha Volná noha 1989 Herec
Nebojsa Nebojsa 1989 Herec
Mág Mág 1988 Herec
Pan Tau Pan Tau 1988 Herec
Kdoví, kdy začne svítat Kdoví, kdy začne svítat 1988 Herec
Přezůvky štěstí Přezůvky štěstí 1987 Herec
Lokis Lokis 1986 Herec
Antonyho Šance Antonyho Šance 1986 Herec
Ján Literát Ján Literát 1985 Herec
Skleněný dům Skleněný dům 1982 Herec
Postřižiny Postřižiny 1981 Herec
Julek Julek 1980 Herec
Taugenichts Taugenichts 1978 Herec
Nůž pro všechno Nůž pro všechno 1974 Herec
Dny zrady Dny zrady 1973 Herec
Kamarádi Kamarádi 1971 Herec