Robson, Mark (1913)

Mark Robson
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 4. prosince 1913
  • Datum úmrtí: 20. června 1978
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Mark Robson

Film Rok Role
Avalanche Express Avalanche Express 1979 Režisér, Producent
Zemětřesení Zemětřesení 1974 Režisér, Producent
Limbo Limbo 1972 Režisér
Happy Birthday, Wanda June Happy Birthday, Wanda June 1971 Výkonný producent, Režisér
Daddy's Gone A-Hunting Daddy's Gone A-Hunting 1969 Producent, Režisér
Údolí panenek Údolí panenek 1967 Režisér, Producent
Ztracená jednotka Ztracená jednotka 1966 Režisér, Producent
Von Ryanův Expres Von Ryanův Expres 1965 Režisér
Nine Hours to Rama Nine Hours to Rama 1963 Režisér, Producent
The Prize The Prize 1963 Režisér
Z terasy Z terasy 1960 Producent, Režisér
The Inn of the Sixth Happiness The Inn of the Sixth Happiness 1958 Režisér
The Little Hut The Little Hut 1957 Producent, Režisér
Peytonův hrádek Peytonův hrádek 1957 Režisér
Tím hůř, když padnou Tím hůř, když padnou 1956 Režisér
A Prize of Gold A Prize of Gold 1955 Režisér
Trial Trial 1955 Režisér
Hell Below Zero Hell Below Zero 1954 Režisér
Phffft Phffft 1954 Režisér
Mosty na Toko-Ri Mosty na Toko-Ri 1954 Režisér
Return to Paradise Return to Paradise 1953 Režisér
Bright Victory Bright Victory 1951 Režisér
I Want You I Want You 1951 Režisér
Edge of Doom Edge of Doom 1950 Režisér
My Foolish Heart My Foolish Heart 1950 Režisér
Roughshod Roughshod 1949 Režisér
Champion Champion 1949 Režisér
Home of the Brave Home of the Brave 1949 Režisér
Bedlam Bedlam 1946 Režisér, Scénář
Isle of the Dead Isle of the Dead 1945 Režisér
Youth Runs Wild Youth Runs Wild 1944 Režisér
The Seventh Victim The Seventh Victim 1943 Režisér
Journey into Fear Journey into Fear 1943 Střihač
The Ghost Ship The Ghost Ship 1943 Režisér
The Leopard Man The Leopard Man 1943 Střihač
I Walked with a Zombie I Walked with a Zombie 1943 Střihač
The Falcon's Brother The Falcon's Brother 1942 Střihač, Střihač
The Magnificent Ambersons The Magnificent Ambersons 1942 Další střih
Kočičí lidé Kočičí lidé 1942 Střihač