Bacon, Kevin (1958)

Kevin Bacon
  • Role: Herec
  • Datum narození: 8. července 1958
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Kevin Bacon

Film Rok Role
Policajt v Beverly Hills: Axel Foley Policajt v Beverly Hills: Axel Foley 2024 Herec
MaXXXine MaXXXine 2024 Herec
Nech svět světem Nech svět světem 2023 Herec
EE: Freedom EE: Freedom 2023 Herec
The Toxic Avenger The Toxic Avenger 2023 Herec
Space Oddity Space Oddity 2023 Herec
Strážci Galaxie: Sváteční speciál Strážci Galaxie: Sváteční speciál 2022 Herec
One Way One Way 2022 Herec
They/Them They/Them 2022 Herec, Výkonný producent
Step Into… The Movies with Derek and Julianne Hough Step Into… The Movies with Derek and Julianne Hough 2022 Herec
North Star North Star 2022 Herec
Val Val 2021 Herec
The Legend of Burt Gummer The Legend of Burt Gummer 2020 Herec
Tremors: Making Perfection Tremors: Making Perfection 2020 Herec
Picture Show: A Tribute Celebrating John Prine Picture Show: A Tribute Celebrating John Prine 2020 Herec
Find Your Groove Find Your Groove 2020 Herec
You Should Have Left You Should Have Left 2020 Herec
Clint Eastwood: Hollywood Outlaw Clint Eastwood: Hollywood Outlaw 2020 Herec
Holly Near: Singing for Our Lives Holly Near: Singing for Our Lives 2019 Herec
Live in Front of a Studio Audience: "All in the Family" and "Good Times" Live in Front of a Studio Audience: "All in the Family" and "Good Times" 2019 Herec
Tour de doping Tour de doping 2017 Herec
Story of a Girl Story of a Girl 2017 Herec
The Words That Built America The Words That Built America 2017 Herec
Den patriotů Den patriotů 2016 Herec
Paparazzi: Full Throttle LA Paparazzi: Full Throttle LA 2016 Herec
Temnota Přichází Temnota Přichází 2016 Herec
Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon 2015 Herec, Herec
Black Mass: Špinavá hra Black Mass: Špinavá hra 2015 Herec
Šerifovo auto Šerifovo auto 2015 Herec, Výkonný producent
Skum Rocks! Skum Rocks! 2013 Herec
Co čas nezahojil Co čas nezahojil 2013 Herec
R.I.P.D. – URNA: Útvar rozhodně neživých agentů R.I.P.D. – URNA: Útvar rozhodně neživých agentů 2013 Herec, Herec
The Presidents' Gatekeepers The Presidents' Gatekeepers 2013 Herec
8 8 2012 Herec
X-Men: First Class 35mm Special X-Men: First Class 35mm Special 2012 Herec
X-Men: První třída X-Men: První třída 2011 Herec, Herec, Herec, Herec
Bílý Elephant Bílý Elephant 2011 Herec
Bláznivá, zatracená láska Bláznivá, zatracená láska 2011 Herec, Herec
Super Super 2010 Herec
Never Sleep Again: The Elm Street Legacy Never Sleep Again: The Elm Street Legacy 2010 Herec
Beyond All Boundaries Beyond All Boundaries 2009 Herec
Poslední cesta Poslední cesta 2009 Herec
Rodokmen člověka Rodokmen člověka 2009 Herec
These Vagabond Shoes These Vagabond Shoes 2009 Herec
Můj milý, můj drahý Můj milý, můj drahý 2009 Herec
Connected: The Power of Six Degrees Connected: The Power of Six Degrees 2008 Herec
Animal House: The Inside Story Animal House: The Inside Story 2008 Herec
Duel Frost/Nixon Duel Frost/Nixon 2008 Herec
Křižovatka osudu Křižovatka osudu 2007 Herec
To, co dýchám To, co dýchám 2007 Herec
Rozsudek smrti Rozsudek smrti 2007 Herec
Pravda nebo lež Pravda nebo lež 2005 Herec
Salon krásy Salon krásy 2005 Herec
Miláček Miláček 2005 Herec, Režisér
Cavedweller Cavedweller 2004 Herec
The Woodsman The Woodsman 2004 Výkonný producent, Herec
Tajemná řeka Tajemná řeka 2003 Herec
Piková trojka Piková trojka 2003 Herec
Where Are They Now?: A Delta Alumni Update Where Are They Now?: A Delta Alumni Update 2003 Herec
24 hodin 24 hodin 2002 Herec
Novokain Novokain 2001 Herec, Herec
Muž bez stínu Muž bez stínu 2000 Herec, Herec
Můj pes Skip Můj pes Skip 2000 Herec, Herec
Ozvěny mrtvých Ozvěny mrtvých 1999 Herec
Diner: On The Flip Side Diner: On The Flip Side 1999 Herec
The Yearbook: An Animal House Reunion The Yearbook: An Animal House Reunion 1998 Herec
Nebezpečné hry Nebezpečné hry 1998 Výkonný producent, Herec
Destination Anywhere Destination Anywhere 1997 Herec
Perfektní záskok Perfektní záskok 1997 Herec
Lhaní po americku Lhaní po americku 1997 Herec
Tunel do Číny Tunel do Číny 1997 Herec
Losing Chase Losing Chase 1996 Režisér
Lost Moon: The Triumph of Apollo 13 Lost Moon: The Triumph of Apollo 13 1996 Herec
Spáči Spáči 1996 Herec
Apollo 13 Apollo 13 1995 Herec
Vražda prvního stupně Vražda prvního stupně 1995 Herec
Balto Balto 1995 Herec
Divoká řeka Divoká řeka 1994 Herec
Kokosy v pralese Kokosy v pralese 1994 Herec
Pár správných chlapů Pár správných chlapů 1992 Herec
A Little Vicious A Little Vicious 1991 Herec
JFK JFK 1991 Herec
Pyrates Pyrates 1991 Herec
Řekl, řekla... Řekl, řekla... 1991 Herec
Dospívání v Queens Dospívání v Queens 1991 Herec
America's Funniest Dirty Jokes America's Funniest Dirty Jokes 1991 Herec
Hráči se smrtí Hráči se smrtí 1990 Herec
Chvění Chvění 1990 Herec
Criminal Law Criminal Law 1989 Herec, Herec
The Big Picture The Big Picture 1989 Herec
Lemon Sky Lemon Sky 1988 Herec
Manželské etudy Manželské etudy 1988 Herec
Letadla, vlaky a automobily Letadla, vlaky a automobily 1987 Herec
End of the Line End of the Line 1987 Herec
Léto na divoké řece Léto na divoké řece 1987 Herec
John Hughes: Time Capsule John Hughes: Time Capsule 1986 Herec
Quicksilver Quicksilver 1986 Herec
The Tender Age The Tender Age 1986 Herec
Bez dozoru Bez dozoru 1984 Herec
Mister Roberts Mister Roberts 1984 Herec
Enormous Changes at the Last Minute Enormous Changes at the Last Minute 1983 Herec
The Demon Murder Case The Demon Murder Case 1983 Herec
Bistro Bistro 1982 Herec
Forty Deuce Forty Deuce 1982 Herec
Only When I Laugh Only When I Laugh 1981 Herec, Herec
Hero at Large Hero at Large 1980 Herec, Herec
Pátek třináctého Pátek třináctého 1980 Herec
The Gift The Gift 1979 Herec
Starting Over Starting Over 1979 Herec, Herec
Zvěřinec časopisu National Lampoon Zvěřinec časopisu National Lampoon 1978 Herec
Tremors Tremors Herec
Connescence Connescence Herec