McMillan, Kenneth (1932)

Kenneth McMillan
  • Role: Herec
  • Datum narození: 2. července 1932
  • Datum úmrtí: 8. ledna 1989
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Kenneth McMillan

Film Rok Role
Remembering Ragtime Remembering Ragtime 2004 Herec
Tři uprchlíci Tři uprchlíci 1989 Herec
Malone Malone 1987 Herec
Ozbrojení a nebezpeční Ozbrojení a nebezpeční 1986 Herec
Acceptable Risks Acceptable Risks 1986 Herec
Kočičí oko Kočičí oko 1985 Herec
Splašený vlak Splašený vlak 1985 Herec
Reckless Reckless 1984 Herec, Herec
Concrete Beat Concrete Beat 1984 Herec
When She Says No When She Says No 1984 Herec
Amadeus Amadeus 1984 Herec
Protokol Protokol 1984 Herec
The Pope of Greenwich Village The Pope of Greenwich Village 1984 Herec
Duna Duna 1984 Herec
Joe Dancer III: The Big Trade Joe Dancer III: The Big Trade 1983 Herec
Dixie: Changing Habits Dixie: Changing Habits 1983 Herec
Blue Skies Again Blue Skies Again 1983 Herec
Packin' It In Packin' It In 1983 Herec
Partners Partners 1982 Herec
The Clairvoyant The Clairvoyant 1982 Herec
Whose Life Is It Anyway? Whose Life Is It Anyway? 1981 Herec
Pravdivé zpovědi Pravdivé zpovědi 1981 Herec
Očitý svědek Očitý svědek 1981 Herec
Heartbeeps Heartbeeps 1981 Herec
Ragtime Ragtime 1981 Herec
Hraniční čára Hraniční čára 1980 Herec
Panenka pro štěstí Panenka pro štěstí 1980 Herec
Hide in Plain Sight Hide in Plain Sight 1980 Herec
Carny Carny 1980 Herec
The Hustler of Muscle Beach The Hustler of Muscle Beach 1980 Herec
Chilly Scenes of Winter Chilly Scenes of Winter 1979 Herec, Herec
Pokrevní bratři Pokrevní bratři 1978 Herec
Oliverův příběh Oliverův příběh 1978 Herec
A Death in Canaan A Death in Canaan 1978 Herec
Breaking Up Breaking Up 1978 Herec
Girlfriends Girlfriends 1978 Herec
Johnny, We Hardly Knew Ye Johnny, We Hardly Knew Ye 1977 Herec
Stepfordské paničky Stepfordské paničky 1975 Herec
Psí odpoledne Psí odpoledne 1975 Herec
Přepadení vlaku z Pelhamu Přepadení vlaku z Pelhamu 1974 Herec
Serpico Serpico 1973 Herec