Marsan, Eddie (1968)

Eddie Marsan
  • Role: Herec
  • Datum narození: 9. června 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Eddie Marsan

Film Rok Role
Back to Black Back to Black 2024 Herec
Fér hra Fér hra 2023 Herec
Firebrand Firebrand 2023 Herec
Operace Fortune: Ruse de Guerre Operace Fortune: Ruse de Guerre 2023 Herec
Vesper Vesper 2022 Herec
Charlotte Charlotte 2022 Herec
Rozhodnutí nebo život Rozhodnutí nebo život 2022 Herec
Ray Donovan: The Movie Ray Donovan: The Movie 2022 Herec
V žoldu smrti V žoldu smrti 2022 Herec
The Virtuoso The Virtuoso 2021 Herec
Den vlajky Den vlajky 2021 Herec
Rozhněvaný muž Rozhněvaný muž 2021 Herec
Gentlemani Gentlemani 2020 Herec
Super mazlíčci Super mazlíčci 2019 Herec
The Professor And The Madman The Professor And The Madman 2019 Herec
Ebigejl Ebigejl 2019 Herec
Feedback Feedback 2019 Herec
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 2019 Herec
Once Upon a Deadpool Once Upon a Deadpool 2018 Herec
Mladý gangster Mladý gangster 2018 Herec
Operace Entebbe Operace Entebbe 2018 Herec
Muž v pozadí Muž v pozadí 2018 Herec
Mauglí - příběh džungle Mauglí - příběh džungle 2018 Herec
Deadpool 2 Deadpool 2 2018 Herec
Atomic Blonde: Bez lítosti Atomic Blonde: Bez lítosti 2017 Herec
Mark Felt: Muž, který zradil Mark Felt: Muž, který zradil 2017 Herec
Jejich nejlepší hodina a půl Jejich nejlepší hodina a půl 2017 Herec
The Exception The Exception 2017 Herec
Způsob vraždy Způsob vraždy 2016 Herec
The Limehouse Golem The Limehouse Golem 2016 Herec
Diagnóza: Šampión Diagnóza: Šampión 2015 Herec
X+Y X+Y 2014 Herec
God's Pocket God's Pocket 2014 Herec
The One and Only Mike Leigh The One and Only Mike Leigh 2014 Herec
Broadmoor - Inside Britain's Highest Security Psychiatric Hospital Broadmoor - Inside Britain's Highest Security Psychiatric Hospital 2014 Herec
Jack a obři Jack a obři 2013 Herec
Still Life Still Life 2013 Herec
U Konce světa U Konce světa 2013 Herec
Sviňák Sviňák 2013 Herec
Completing the Golden Mile: The Making of The World's End Completing the Golden Mile: The Making of The World's End 2013 Herec
A Running Jump A Running Jump 2012 Herec
I, Anna I, Anna 2012 Herec
Boys On Film 8: Cruel Britannia Boys On Film 8: Cruel Britannia 2012 Herec
Walking the Dogs Walking the Dogs 2012 Herec
Nejlepší muži Nejlepší muži 2012 Herec
Sněhurka a lovec Sněhurka a lovec 2012 Herec
Tyranosaurus Tyranosaurus 2011 Herec
Junkhearts Junkhearts 2011 Herec
Válečný kůň Válečný kůň 2011 Herec
Sherlock Holmes: Hra stínů Sherlock Holmes: Hra stínů 2011 Herec, Herec
Man and Boy Man and Boy 2010 Herec
Londýnský gangster Londýnský gangster 2010 Herec
Faintheart Faintheart 2009 Herec
Heartless Heartless 2009 Herec
Me and Orson Welles Me and Orson Welles 2009 Herec
Sherlock Holmes Sherlock Holmes 2009 Herec
Zmizení Alice Creedové Zmizení Alice Creedové 2009 Herec, Herec
Vraždy v Yorkshiru: 1974 Vraždy v Yorkshiru: 1974 2009 Herec
Vraždy v Yorkshiru: 1980 Vraždy v Yorkshiru: 1980 2009 Herec
39 stupňů 39 stupňů 2008 Herec
Bůh před soudem Bůh před soudem 2008 Herec
Happy-Go-Lucky Happy-Go-Lucky 2008 Herec
Hancock Hancock 2008 Herec
Chci to! Chci to! 2007 Herec
Grow Your Own Grow Your Own 2007 Herec
Mission: Impossible III Mission: Impossible III 2006 Herec
Miami Vice Miami Vice 2006 Herec
Sixty Six Sixty Six 2006 Herec
V jako Vendeta V jako Vendeta 2006 Herec
Iluzionista Iluzionista 2006 Herec
Friends & Crocodiles Friends & Crocodiles 2005 Herec
Match Point – Hra osudu Match Point – Hra osudu 2005 Herec
Nový svět Nový svět 2005 Herec
Poslední kat Poslední kat 2005 Herec
Beowulf: Král barbarů Beowulf: Král barbarů 2005 Herec
Popravčí Popravčí 2005 Herec, Herec
Tajemství slov Tajemství slov 2005 Herec
The Rocket Post The Rocket Post 2004 Herec
Post Post 2004 Herec
Quite Ugly One Morning Quite Ugly One Morning 2004 Herec
Vera Drake – Žena dvou tváří Vera Drake – Žena dvou tváří 2004 Herec
Caught in the Act Caught in the Act 2004 Herec
Cheeky Cheeky 2003 Herec
21 gramů 21 gramů 2003 Herec
Gangy New Yorku Gangy New Yorku 2002 Herec
Bodily Harm Bodily Harm 2002 Herec
Bunkr Bunkr 2001 Herec
The Emperor's New Clothes The Emperor's New Clothes 2001 Herec
Peaches Peaches 2000 Herec, Herec
Nejlepší gangster Nejlepší gangster 2000 Herec
Plastic Man Plastic Man 1999 Herec
This Year's Love This Year's Love 1999 Herec
Mad Cows Mad Cows 1999 Herec, Herec
Janice Beard 45 WPM Janice Beard 45 WPM 1999 Herec
You Are Here You Are Here 1998 Herec
B. Monkey B. Monkey 1998 Herec
Crime and Punishment Crime and Punishment 1998 Herec
Muž, který věděl příliš málo Muž, který věděl příliš málo 1997 Herec
Didn't You Kill My Brother? Didn't You Kill My Brother? 1988 Herec
The Yob The Yob 1988 Herec
Emperor Emperor 1970 Herec
Midas Man Midas Man 1970 Herec
Sherlock Holmes 3 Sherlock Holmes 3 1970 Herec