Azmi, Shabana (1950)

Shabana Azmi
  • Role: Herec
  • Datum narození: 18. září 1950
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Shabana Azmi

Film Rok Role
Lahore 1947 Lahore 1947 2025 Herec
Láska podle plánu Láska podle plánu 2023 Herec
Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani 2023 Herec
घूमर घूमर 2023 Herec
Sheer Qorma Sheer Qorma 2021 Herec
Letter From Your Far-Off Country Letter From Your Far-Off Country 2020 Herec
Černá studna Černá studna 2020 Herec
Kaifinama Kaifinama 2018 Herec
Aunty Ji Aunty Ji 2018 Herec
The Black Prince The Black Prince 2017 Herec
Signature Move Signature Move 2017 Herec
कल्पवृक्ष कल्पवृक्ष 2017 Herec
Sonata Sonata 2017 Herec
Neerja Neerja 2016 Herec
Chalk N Duster Chalk N Duster 2016 Herec
Jazbaa Jazbaa 2015 Herec
Bollywood and Beyond: A Century of Indian Cinema Bollywood and Beyond: A Century of Indian Cinema 2015 Herec
A Decent Arrangement A Decent Arrangement 2014 Herec
Váhavý fundamentalista Váhavý fundamentalista 2013 Herec
मटरू की बिजली का मंडोला मटरू की बिजली का मंडोला 2013 Herec
Celluloid Man Celluloid Man 2012 Herec
Midnight's Children Midnight's Children 2012 Herec
लव ब्रेकअप्स ज़िन्दगी लव ब्रेकअप्स ज़िन्दगी 2011 Herec
Báječný život po životě Báječný život po životě 2010 Herec, Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
Sorry Bhai Sorry Bhai 2008 Herec
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
Loins of Punjab Presents Loins of Punjab Presents 2007 Herec
दस कहानियाँ दस कहानियाँ 2007 Herec
Positive Positive 2007 Herec
Honeymoon Travels Pvt. Ltd. Honeymoon Travels Pvt. Ltd. 2007 Herec
Banglatown Banquet Banglatown Banquet 2006 Herec
Umrao Jaan Umrao Jaan 2006 Herec
15 Park Avenue 15 Park Avenue 2006 Herec
Morning Raga Morning Raga 2004 Herec
तह्ज़ीब तह्ज़ीब 2003 Herec
Devi Ahilya Bai Devi Ahilya Bai 2002 Herec
मकड़ी मकड़ी 2002 Herec
Daughters of This Century Daughters of This Century 2001 Herec
गज गामिनी गज गामिनी 2000 Herec
Hari Bhari Hari Bhari 2000 Herec
Godmother Godmother 1999 Herec
Side Streets Side Streets 1998 Herec
Bada Din Bada Din 1998 Herec
Fire Fire 1997 Herec
Mrityudand : Death Sentence Mrityudand : Death Sentence 1997 Herec
साज़ साज़ 1997 Herec
In Custody In Custody 1994 Herec
Patang Patang 1993 Herec
Syn Růžového Pantera Syn Růžového Pantera 1993 Herec
Město radosti Město radosti 1992 Herec
Immaculate Conception Immaculate Conception 1992 Herec
Dharavi Dharavi 1991 Herec
Fateh Fateh 1991 Herec
Jhoothi Shaan Jhoothi Shaan 1991 Herec
एक डॉक्टर की मौत एक डॉक्टर की मौत 1990 Herec
दिशा दिशा 1990 Herec
Amba Amba 1990 Herec
Oonch Neech Beech Oonch Neech Beech 1989 Herec
Sati Sati 1989 Herec
Rakhwala Rakhwala 1989 Herec
Picnic Picnic 1989 Herec
एक दिन अचानक एक दिन अचानक 1989 Herec
Main Azaad Hoon Main Azaad Hoon 1989 Herec
Pestonjee Pestonjee 1988 Herec
Mardon Wali Baat Mardon Wali Baat 1988 Herec
La nuit Bengali La nuit Bengali 1988 Herec
Madame Sousatzka Madame Sousatzka 1988 Herec
Libaas Libaas 1988 Herec
Susman Susman 1987 Herec
Shart Shart 1986 Herec
Nasihat Nasihat 1986 Herec
Anjuman Anjuman 1986 Herec
Genesis Genesis 1986 Herec
एक पल एक पल 1986 Herec
Samay Ki Dhaara Samay Ki Dhaara 1986 Herec
Paar Paar 1984 Herec, Zpěvák playbacku
गंगवा गंगवा 1984 Herec
Hum Rahe Na Hum Hum Rahe Na Hum 1984 Herec
खंडहर खंडहर 1984 Herec
Yaadon Ki Zanjeer Yaadon Ki Zanjeer 1984 Herec
Kamla Kamla 1984 Herec
Lorie Lorie 1984 Herec
Masoom Masoom 1983 Herec
Avtaar Avtaar 1983 Herec
दूसरी दुल्हन दूसरी दुल्हन 1983 Herec
Mandi Mandi 1983 Herec
Sweekar Kiya Maine Sweekar Kiya Maine 1983 Herec, Herec
ये नज़दीकियाँ ये नज़दीकियाँ 1982 Herec
Namkeen Namkeen 1982 Herec
Raaste Pyar Ke Raaste Pyar Ke 1982 Herec
अर्थ अर्थ 1982 Herec
Suraag Suraag 1982 Herec
Ashanti Ashanti 1982 Herec
Ek Hi Bhool Ek Hi Bhool 1981 Herec
Sameera Sameera 1981 Herec
Thodisi Bewafaii Thodisi Bewafaii 1980 Herec
स्पर्श स्पर्श 1980 Herec
Jwalamukhi Jwalamukhi 1980 Herec
यह कैसा इंसाफ? यह कैसा इंसाफ? 1980 Herec
Apne Paraye Apne Paraye 1980 Herec
अल्बर्ट पिन्टो को गुस्सा क्यों आता है अल्बर्ट पिन्टो को गुस्सा क्यों आता है 1980 Herec
Hum Paanch Hum Paanch 1980 Herec
Ek Baar Kaho Ek Baar Kaho 1980 Herec
Jeena Yahan Jeena Yahan 1979 Herec
Amar Deep Amar Deep 1979 Herec
Lahu Ke Do Rang Lahu Ke Do Rang 1979 Herec
अतिथी अतिथी 1978 Herec, Herec
Khoon Ki Pukaar Khoon Ki Pukaar 1978 Herec
Swarg Narak Swarg Narak 1978 Herec
किस्सा कुर्सी का किस्सा कुर्सी का 1978 Herec
टूटे खिलोने टूटे खिलोने 1978 Herec
जुनून जुनून 1978 Herec
Devata Devata 1978 Herec
Adha Din Adhi Raat Adha Din Adhi Raat 1977 Herec, Herec
Swami Swami 1977 Herec
शतरंज के खिलाड़ी शतरंज के खिलाड़ी 1977 Herec
अमर अकबर एन्थोनी अमर अकबर एन्थोनी 1977 Herec
Jallian Wala Bagh Jallian Wala Bagh 1977 Herec
चोर सिपाही चोर सिपाही 1977 Herec
Parvarish Parvarish 1977 Herec
Karm Karm 1977 Herec
Kanneshwara Rama Kanneshwara Rama 1977 Herec
Khel Khilari Ka Khel Khilari Ka 1977 Herec
हीरा और पत्थर हीरा और पत्थर 1977 Herec
Shaque Shaque 1976 Herec
फकीरा फकीरा 1976 Herec, Herec
Kadambari Kadambari 1976 Herec
निशांत निशांत 1975 Herec
अंकुर अंकुर 1974 Herec
Faslah Faslah 1974 Herec
Ishk Ishk Ishk Ishk Ishk Ishk 1974 Herec
Parinay Parinay 1974 Herec
Bun Tikki Bun Tikki Herec
Jewel Thief Jewel Thief Herec