Frey, Sami (1937)

Sami Frey
  • Role: Herec
  • Datum narození: 13. října 1937
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sami Frey

Film Rok Role
Numéro Une Numéro Une 2017 Herec
Marguerite et Julien Marguerite et Julien 2015 Herec
Le nez dans le ruisseau Le nez dans le ruisseau 2012 Herec
Mensch Mensch 2009 Herec
Nuit de chien Nuit de chien 2009 Herec
Danse avec lui Danse avec lui 2007 Herec
Il regista di matrimoni Il regista di matrimoni 2006 Herec
Hledejte Anthonyho Hledejte Anthonyho 2005 Herec
PiperMint... das Leben, möglicherweise PiperMint... das Leben, möglicherweise 2003 Herec
La Repentie La Repentie 2002 Herec
Herci Herci 2000 Herec
In and Out of Fashion In and Out of Fashion 1998 Herec
Les Menteurs Les Menteurs 1996 Herec
L'Amour conjugal L'Amour conjugal 1995 Herec
D'Artagnanova dcera D'Artagnanova dcera 1994 Herec
Traps Traps 1994 Herec
En compagnie d'Antonin Artaud En compagnie d'Antonin Artaud 1993 Herec
Le Déménagement Le Déménagement 1993 Herec
Zwischensaison Zwischensaison 1992 Herec, Herec
La voix La voix 1992 Herec
Contre l’oubli Contre l’oubli 1991 Herec
L'africana L'africana 1990 Herec
Film sur Georges Perec Film sur Georges Perec 1990 Herec
Les deux Fragonard Les deux Fragonard 1989 Herec
L'oeuvre au noir L'oeuvre au noir 1988 Herec
De sable et de sang De sable et de sang 1988 Herec
Laputa Laputa 1987 Herec
Černá vdova Černá vdova 1987 Herec, Herec
L'état de grâce L'état de grâce 1986 Herec
Sauve-toi, Lola Sauve-toi, Lola 1986 Herec
L'unique L'unique 1986 Herec
La Vie de famille La Vie de famille 1985 Herec, Herec
The Little Drummer Girl The Little Drummer Girl 1984 Herec
Vysoká pojistka Vysoká pojistka 1984 Herec
Mortelle randonnée Mortelle randonnée 1983 Herec, Herec
La bête dans la jungle La bête dans la jungle 1981 Herec
Écoute voir Écoute voir 1979 Herec
Une page d'amour Une page d'amour 1978 Herec
Guerres civiles en France Guerres civiles en France 1978 Herec
Pourquoi pas ! Pourquoi pas ! 1977 Herec
Le jeu du solitaire Le jeu du solitaire 1976 Herec
Néa Néa 1976 Herec
Autour de Jeanne Dielman Autour de Jeanne Dielman 1975 Režisér, Kameraman
Le Jardin qui bascule Le Jardin qui bascule 1975 Herec
La Confession d'un enfant du siècle La Confession d'un enfant du siècle 1974 Herec
Sweet Movie Sweet Movie 1974 Herec
Le journal d'un suicidé Le journal d'un suicidé 1973 Herec
M comme Mathieu M comme Mathieu 1973 Herec
Rak Rak 1972 Herec
Paulina 1880 Paulina 1880 1972 Herec
César et Rosalie César et Rosalie 1972 Herec
Jaune, Le Soleil Jaune, Le Soleil 1971 Herec
Les Mariés de l'an deux Les Mariés de l'an deux 1971 Herec
Je me souviens Je me souviens 1970 Herec, Režisér
Mr. Freedom Mr. Freedom 1969 Herec
Královský hon Královský hon 1969 Herec
L'Écume des jours L'Écume des jours 1968 Herec
Manon 70 Manon 70 1968 Herec
Une balle au cœur Une balle au cœur 1966 Herec
Angelika a král Angelika a král 1966 Herec
Qui êtes-vous, Polly Maggoo ? Qui êtes-vous, Polly Maggoo ? 1966 Herec
La costanza della ragione La costanza della ragione 1964 Herec
Bande à part Bande à part 1964 Herec
El juego de la verdad El juego de la verdad 1963 Herec
L'Appartement des filles L'Appartement des filles 1963 Herec
Les Sept Péchés capitaux Les Sept Péchés capitaux 1962 Herec
Cléo de 5 à 7 Cléo de 5 à 7 1962 Herec, Herec
L'Orgueil L'Orgueil 1962 Herec
Il disordine Il disordine 1962 Herec
Thérèse Desqueyroux Thérèse Desqueyroux 1962 Herec
Les fiancés du pont Mac Donald ou (Méfiez-vous des lunettes noires) Les fiancés du pont Mac Donald ou (Méfiez-vous des lunettes noires) 1961 Herec
Gioventù di notte Gioventù di notte 1961 Herec
La Vérité La Vérité 1960 Herec
Le travail, c'est la liberté Le travail, c'est la liberté 1959 Herec
La Nuit des traqués La Nuit des traqués 1959 Herec
Les jeux dangereux Les jeux dangereux 1958 Herec
Pardonnez nos offenses Pardonnez nos offenses 1956 Herec