Bhandarkar, Madhur (1966)

Madhur Bhandarkar
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 26. srpna 1966
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Madhur Bhandarkar

Film Rok Role
सर्किट सर्किट 2023 Producent
बबली बाउंसर बबली बाउंसर 2022 Scénář, Režisér
इंडिया लॉकडाउन इंडिया लॉकडाउन 2022 Producent, Režisér
Avijatrik Avijatrik 2021 Producent
इंदु सरकार इंदु सरकार 2017 Scénář, Režisér, Spisovatel, Příběh
时间去哪儿了 时间去哪儿了 2017 Režisér
Calendar Girls Calendar Girls 2015 Herec, Příběh, Producent, Režisér, Scénář
Heroine Heroine 2012 Režisér, Spisovatel
दिल तो बच्चा है जी दिल तो बच्चा है जी 2011 Příběh, Režisér, Scénář
हम तुम शबाना हम तुम शबाना 2011 Herec
Jail Jail 2009 Spisovatel, Režisér, Scénář, Spisovatel, Režisér, Scénář
Fashion Fashion 2008 Scénář, Herec, Režisér, Spoluproducent, Herec, Scénář, Režisér, Spoluproducent
Traffic Signal Traffic Signal 2007 Režisér
Corporate Corporate 2006 Režisér, Scénář, Režisér, Scénář
Page 3 Page 3 2005 Režisér, Režisér
Aan: Men at Work Aan: Men at Work 2004 Režisér
Satta Satta 2003 Spisovatel, Režisér
चांदनी बार चांदनी बार 2001 Scénář, Režisér, Scénář, Režisér
रंगीला रंगीला 1995 Herec