Polito, Jon (1950)

Jon Polito
  • Role: Herec
  • Datum narození: 29. prosince 1950
  • Datum úmrtí: 1. září 2016
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Big Lebowski Big Lebowski 1998 Herec
Barton Fink Barton Fink 1991 Herec
Millerova křižovatka Millerova křižovatka 1990 Herec
Agent z Panamy Agent z Panamy 2001 Herec
Vlajky našich otců Vlajky našich otců 2006 Herec
Americký gangster Americký gangster 2007 Herec
(Ne)šťastně až na věky (Ne)šťastně až na věky 2007 Herec
Highlander Highlander 1986 Herec
Vrána Vrána 1994 Herec
Nula od Nuly pojde Nula od Nuly pojde 2006 Herec
Myšák Stuart Little Myšák Stuart Little 1999 Herec
Nováček Nováček 1990 Herec
Rocketeer Rocketeer 1991 Herec
Flodder in Amerika! Flodder in Amerika! 1992 Herec
Remo Williams: The Adventure Begins Remo Williams: The Adventure Begins 1985 Herec
Mimic 2 Mimic 2 2001 Herec
Muž, který nebyl Muž, který nebyl 2001 Herec
Letuška 1. třídy Letuška 1. třídy 2003 Herec
Výprodej Výprodej 2006 Herec
Záskok Záskok 1994 Herec
Smrt obchodního cestujícího Smrt obchodního cestujícího 1985 Herec
Homeboy Homeboy 1988 Herec
Cougar Club Cougar Club 2007 Herec
Alibi Alibi 2006 Herec
Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla 2000 Herec
Maturitní sex Maturitní sex 2008 Herec
Maturitní sex Maturitní sex 2008 Herec
Super Capers Super Capers 2009 Herec
Super Capers Super Capers 2009 Herec
Blankman Blankman 1994 Herec
Blankman Blankman 1994 Herec
Fluke Fluke 1995 Herec
Honeymooners Honeymooners 2005 Herec
C.H.U.D. C.H.U.D. 1984 Herec
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku 1996 Herec
Bushwhacked Bushwhacked 1995 Herec
Poslední výstřel Poslední výstřel 2004 Herec
Zpívající detektiv Zpívající detektiv 2003 Herec
Homicide: The Movie Homicide: The Movie 2000 Herec
Critical Condition Critical Condition 1987 Herec
Critical Condition Critical Condition 1987 Herec
Méďa Mandarinka Méďa Mandarinka 2000 Herec
DC Showcase: The Spectre DC Showcase: The Spectre 2010 Herec
Girls in Prison Girls in Prison 1994 Herec
Girls in Prison Girls in Prison 1994 Herec
Gone but Not Forgotten Gone but Not Forgotten 2005 Herec
Burning Palms Burning Palms 2010 Herec
Inside Out Inside Out 1997 Herec
Černá maska 2: Město masek Černá maska 2: Město masek 2002 Herec
Černá maska 2: Město masek Černá maska 2: Město masek 2002 Herec
Atlasova vzpoura: 1. část Atlasova vzpoura: 1. část 2011 Herec
29 Palms 29 Palms 2002 Herec