Sang-soo, Im (1962)

Im Sang-soo
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 27. dubna 1962
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Im Sang-soo

Film Rok Role
행복의 나라로 행복의 나라로 2021 Režisér, Spisovatel
뱀파이어는 우리 옆집에 산다 뱀파이어는 우리 옆집에 산다 2015 Režisér, Spisovatel
나의 절친 악당들 나의 절친 악당들 2015 Spisovatel, Režisér
Rio, Eu Te Amo Rio, Eu Te Amo 2014 Spisovatel, Režisér
돈의 맛 돈의 맛 2012 Scénář, Režisér
영화판 영화판 2012 Herec
하녀 하녀 2010 Režisér, Scénář
감독들, 김기영을 말하다 감독들, 김기영을 말하다 2007 Herec
오래된 정원 오래된 정원 2006 Režisér, Spisovatel
Les renaissances du cinéma coréen Les renaissances du cinéma coréen 2006 Herec
그때 그 사람들 그때 그 사람들 2005 Spisovatel, Režisér, Herec, Spisovatel, Režisér, Herec
Dobrý právník a jeho žena Dobrý právník a jeho žena 2003 Režisér, Scénář
인디안 썸머 인디안 썸머 2001 Scénář
눈물 눈물 2001 Spisovatel, Režisér
플란다스의 개 플란다스의 개 2000 Herec
처녀들의 저녁식사 처녀들의 저녁식사 1998 Spisovatel, Režisér
영원한 제국 영원한 제국 1995 Spisovatel
구선생의 카메라 구선생의 카메라 1988 Režisér
Soho Sins Soho Sins 1970 Režisér