Levien, David (1967)

David Levien
  • Role: Scénárista
  • Datum narození: 9. prosince 1967
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie David Levien

Film Rok Role
I Smile Back I Smile Back 2015 Producent
This Is What They Want This Is What They Want 2013 Režisér
Hra na hraně Hra na hraně 2013 Spisovatel, Producent
Muž v pokušení Muž v pokušení 2009 Režisér, Scénář
Dívka na přání Dívka na přání 2009 Herec, Scénář
Šťastlivci Šťastlivci 2008 Producent
Ocean's Thirteen Ocean's Thirteen 2007 Spisovatel
Iluzionista Iluzionista 2006 Producent
Kráčející skála Kráčející skála 2004 Scénář
Porota Porota 2003 Scénář
The Street Lawyer The Street Lawyer 2003 Spisovatel
Interview with the Assassin Interview with the Assassin 2002 Producent
Knockaround Guys Knockaround Guys 2001 Autor, Producent, Režisér
Hráči Hráči 1998 Scénář
Frankie Machine Frankie Machine 1970 Scénář
City of the Sun City of the Sun 1970 Spisovatel