Anderson, Brad (1964)

Brad Anderson
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 1. ledna 1964
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Brad Anderson

Film Rok Role
Blood Blood 2023 Výkonný producent, Režisér
Roztříštění Roztříštění 2019 Režisér
Something Wicked This Way Comes Something Wicked This Way Comes 2018 Herec
Beirut Beirut 2018 Režisér
E.A. Poe: Podivný experiment E.A. Poe: Podivný experiment 2014 Režisér
Tísňová linka Tísňová linka 2013 Režisér
Vanishing on 7th Street Vanishing on 7th Street 2010 Režisér
TransSiberian TransSiberian 2008 Scénář, Režisér
Sounds Like Sounds Like 2006 Spisovatel, Režisér
Mechanik Mechanik 2004 Režisér
Vražedná terapie Vražedná terapie 2001 Scénář, Režisér, Střihač
Happy Accidents Happy Accidents 2000 Spisovatel, Střihač, Režisér
Next Stop Wonderland Next Stop Wonderland 1998 Režisér, Spisovatel, Střihač, Režisér, Spisovatel, Střihač
The Darien Gap The Darien Gap 1996 Režisér
Frankenstein's Planet of Monsters! Frankenstein's Planet of Monsters! 1995 Střihač, Producent, Kameraman, Režisér
Wake Up! On the Road with a Zen Master Wake Up! On the Road with a Zen Master 1992 Ředitel fotografie, Režisér
Stůj, nebo maminka vystřelí! Stůj, nebo maminka vystřelí! 1992 Kostymér
The Dwarf The Dwarf 1970 Režisér
Twilight of the Dead Twilight of the Dead 1970 Režisér
The Dagon The Dagon 1970 Režisér
The Silent Hour The Silent Hour 1970 Režisér
World Breaker World Breaker 1970 Režisér