Wicki, Bernhard (1919)

Bernhard Wicki
  • Role: Herec
  • Datum narození: 28. října 1919
  • Datum úmrtí: 3. ledna 2000
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Bernhard Wicki

Film Rok Role
Das Geheimnis Das Geheimnis 1994 Herec
Rosamunde Pilcher: Divoký tymián Rosamunde Pilcher: Divoký tymián 1994 Herec
Prinzenbad Prinzenbad 1993 Herec
Erfolg Erfolg 1991 Herec
Das Spinnennetz Das Spinnennetz 1989 Herec, Scénář, Režisér
Pattbergs Erbe Pattbergs Erbe 1987 Herec
Sansibar oder Der letzte Grund Sansibar oder Der letzte Grund 1987 Scénář, Režisér
Killing Cars Killing Cars 1986 Herec
Die Grünstein-Variante Die Grünstein-Variante 1985 Scénář, Režisér
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie 1985 Herec
Paris, Texas Paris, Texas 1984 Herec
Eine Art von Zorn Eine Art von Zorn 1984 Herec
Берег Берег 1984 Herec
La Diagonale du fou La Diagonale du fou 1984 Herec
Eine Liebe in Deutschland Eine Liebe in Deutschland 1983 Herec
Frühlingssinfonie Frühlingssinfonie 1983 Herec, Herec
Domino Domino 1982 Herec
The Mysterious Stranger The Mysterious Stranger 1982 Herec
Im Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen Leuten Im Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen Leuten 1981 Herec
La Mort en direct La Mort en direct 1980 Herec
Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie 1979 Herec
Die gläserne Zelle Die gläserne Zelle 1978 Herec
Despair Despair 1978 Herec, Herec
Der Mann im Schilf Der Mann im Schilf 1978 Herec
Glücksucher Glücksucher 1977 Herec
Die Eroberung der Zitadelle Die Eroberung der Zitadelle 1977 Spoluproducent, Spisovatel, Režisér
Curd Jürgens - Der Filmstar, der vom Theater kam Curd Jürgens - Der Filmstar, der vom Theater kam 1977 Režisér, Herec, Spisovatel
Die linkshändige Frau Die linkshändige Frau 1977 Herec
Ace Up My Sleeve Ace Up My Sleeve 1976 Herec
Drei Wege zum See Drei Wege zum See 1976 Herec
Das falsche Gewicht Das falsche Gewicht 1973 Spisovatel, Režisér
Karpfs Karriere Karpfs Karriere 1971 Režisér
Carlos Carlos 1971 Herec
Die Enthüllung Die Enthüllung 1969 Herec
Deine Zärtlichkeiten Deine Zärtlichkeiten 1969 Herec
Affäre Dreyfuss Affäre Dreyfuss 1968 Herec
Der Feldmarschall Der Feldmarschall 1968 Herec
Graf Öderland Graf Öderland 1968 Herec
Ostwind Ostwind 1967 Herec
Der Paukenspieler Der Paukenspieler 1967 Spisovatel, Režisér
Morituri Morituri 1965 Režisér
The Visit The Visit 1964 Režisér
Vacances portugaises Vacances portugaises 1963 Herec
Elf Jahre und ein Tag Elf Jahre und ein Tag 1963 Herec
Nejdelší den Nejdelší den 1962 Režisér
L'amore difficile L'amore difficile 1962 Herec
Die Nashörner Die Nashörner 1961 Herec
Das Wunder des Malachias Das Wunder des Malachias 1961 Spisovatel, Režisér
Noc Noc 1961 Herec
Lampenfieber Lampenfieber 1960 Herec
Die Brücke Die Brücke 1959 Scénář, Režisér
Frau im besten Mannesalter Frau im besten Mannesalter 1959 Herec
Frauensee Frauensee 1958 Herec
Am Set von "Warum sind sie gegen uns?" Am Set von "Warum sind sie gegen uns?" 1958 Herec
La Chatte La Chatte 1958 Herec, Herec
Flucht in die Tropennacht Flucht in die Tropennacht 1958 Herec
Warum sind sie gegen uns? Warum sind sie gegen uns? 1958 Scénář, Režisér
Madeleine und der Legionär Madeleine und der Legionär 1958 Herec
Unruhige Nacht Unruhige Nacht 1958 Herec
Königin Luise Königin Luise 1957 Herec
Die Zürcher Verlobung Die Zürcher Verlobung 1957 Herec
Es wird alles wieder gut Es wird alles wieder gut 1957 Herec
Tierarzt Dr. Vlimmen Tierarzt Dr. Vlimmen 1956 Herec
Frucht ohne Liebe Frucht ohne Liebe 1956 Herec
Weil du arm bist, mußt du früher sterben Weil du arm bist, mußt du früher sterben 1956 Herec
Kinder, Mütter und ein General Kinder, Mütter und ein General 1955 Herec
Du mein stilles Tal Du mein stilles Tal 1955 Herec
Rosen im Herbst Rosen im Herbst 1955 Herec
Es geschah am 20. Juli Es geschah am 20. Juli 1955 Herec
Die Mücke Die Mücke 1954 Herec
Rummelplatz der Liebe Rummelplatz der Liebe 1954 Herec
Die letzte Brücke Die letzte Brücke 1954 Herec
Ewiger Walzer Ewiger Walzer 1954 Herec
Gefangene der Liebe Gefangene der Liebe 1954 Herec
Das zweite Leben Das zweite Leben 1954 Herec
Junges Herz voll Liebe Junges Herz voll Liebe 1953 Herec
Der fallende Stern Der fallende Stern 1950 Herec
Der Postmeister Der Postmeister 1940 Herec