Khanna, Akshaye (1975)

Akshaye Khanna
  • Role: Herec
  • Datum narození: 28. března 1975
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Akshaye Khanna

Film Rok Role
दृश्यम २ दृश्यम २ 2022 Herec
State of Siege: Temple Attack State of Siege: Temple Attack 2021 Herec
हंगामा २ हंगामा २ 2021 Herec
सब कुशाल मंगल सब कुशाल मंगल 2020 Herec
Section 375 Section 375 2019 Herec
The Accidental Prime Minister The Accidental Prime Minister 2019 Herec
Ittefaq Ittefaq 2017 Herec
माँ माँ 2017 Herec
ढिशुम ढिशुम 2016 Herec
Gali Gali Chor Hai Gali Gali Chor Hai 2012 Herec
Delhi Safari Delhi Safari 2012 Herec
तीस मार खान तीस मार खान 2010 Herec
No Problem No Problem 2010 Herec
Aakrosh Aakrosh 2010 Herec
Shortkut - The Con Is On Shortkut - The Con Is On 2009 Herec, Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
Mere Baap Pehle Aap Mere Baap Pehle Aap 2008 Herec
Race Race 2008 Herec
Aaja Nachle Aaja Nachle 2007 Herec
Naqaab Naqaab 2007 Herec
Gandhi, My Father Gandhi, My Father 2007 Herec
Pocta lásce Pocta lásce 2007 Herec
३६ चाइना टाउन ३६ चाइना टाउन 2006 Herec, Herec
Aap Ki Khatir Aap Ki Khatir 2006 Herec
शादी से पहले शादी से पहले 2006 Herec
Hulchul Hulchul 2004 Herec, Herec
दीवार दीवार 2004 Herec
Border Hindustan Ka Border Hindustan Ka 2003 Herec
Hungama Hungama 2003 Herec
LOC: Kargil LOC: Kargil 2003 Herec
Humraaz Humraaz 2002 Herec
Bollywood/Hollywood Bollywood/Hollywood 2002 Herec
Deewangee Deewangee 2002 Herec
Mé srdce touží Mé srdce touží 2001 Herec
Love You Hamesha Love You Hamesha 1999 Herec
Laawaris Laawaris 1999 Herec, Herec
Dahek A Burning Passion Dahek A Burning Passion 1999 Herec
आ अब लौट चलें आ अब लौट चलें 1999 Herec
ताल ताल 1999 Herec
कुदरत कुदरत 1998 Herec
डोली सजा के रखना डोली सजा के रखना 1998 Herec
Mohabbat Mohabbat 1997 Herec
Himalay Putra Himalay Putra 1997 Herec
Border Border 1997 Herec