Stevens, Mark (2018)

Mark Stevens
  • Role: Těžko říct
  • Datum narození: 1. května 2018
  • Datum úmrtí: 1. května 2018
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Mark Stevens

Film Rok Role
Patient Zero Patient Zero 2018 Střihač
Pokušení Joyce Mitchellové Pokušení Joyce Mitchellové 2017 Střihač
The Collection The Collection 2012 Střihač
Resident Evil: Odveta Resident Evil: Odveta 2012 Digitální mezistupeň
Podraz Podraz 2011 Střihač
Nezvratný osud 4 Nezvratný osud 4 2009 Střihač, Střihač
Krvavý potok Krvavý potok 2009 Střihač, Střihač
Číslo 23 Číslo 23 2007 Střihač
Freddy vs. Jason Freddy vs. Jason 2003 Střihač
Telefonní budka Telefonní budka 2003 Střihač
Tábor tygrů Tábor tygrů 2000 Střihač
8 MM 8 MM 1999 Střihač
Bezva polda Bezva polda 1999 Střihač
Batman a Robin Batman a Robin 1997 Střihač
Řetězová reakce Řetězová reakce 1996 Střihač
Batman navždy Batman navždy 1995 Střihač
Nelítostný souboj Nelítostný souboj 1995 Dozorčí postprodukce, Dozorčí postprodukce
Ruka na kolébce Ruka na kolébce 1992 První asistent střihače
Who Gets the Friends? Who Gets the Friends? 1988 Střihač
My Wicked, Wicked Ways: The Legend of Errol Flynn My Wicked, Wicked Ways: The Legend of Errol Flynn 1985 Střihač