Stan, Sebastian (1982)

Sebastian Stan
  • Role: Herec
  • Datum narození: 13. srpna 1982
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sebastian Stan

Film Rok Role
Malul Vânăt Malul Vânăt 2024 Producent
Thunderbolts Thunderbolts 2024 Herec, Herec
Sharper Sharper 2023 Herec
Peníze těch tupců Peníze těch tupců 2023 Herec
Ghosted Ghosted 2023 Herec
Fresh Fresh 2022 Herec
Kód 355 Kód 355 2022 Herec
Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special 2021 Herec, Herec
Pondělí Pondělí 2020 Herec
Nejvyšší pocta Nejvyšší pocta 2020 Herec
Ďábel Ďábel 2020 Herec
Konce a začátky Konce a začátky 2020 Herec
Chadwick Boseman: A Tribute for a King Chadwick Boseman: A Tribute for a King 2020 Herec
Avengers: Endgame Avengers: Endgame 2019 Herec, Herec
Joseph Pulitzer: Voice of the People Joseph Pulitzer: Voice of the People 2019 Herec
Marvel Studios: Expanding the Universe Marvel Studios: Expanding the Universe 2019 Herec
We Have Always Lived in the Castle We Have Always Lived in the Castle 2019 Herec
Black Panther Black Panther 2018 Herec, Herec
Avengers: Infinity War Avengers: Infinity War 2018 Herec, Herec
Ničitelka Ničitelka 2018 Herec
Já, Tonya Já, Tonya 2017 Herec
Loganovi parťáci Loganovi parťáci 2017 Herec
Nejsem tady Nejsem tady 2017 Herec
The Bronze The Bronze 2016 Herec
The Long Way Home: Making 'The Martian' The Long Way Home: Making 'The Martian' 2016 Herec
Captain America: Občanská válka Captain America: Občanská válka 2016 Herec, Herec
Nikdy není pozdě Nikdy není pozdě 2015 Herec
Marťan Marťan 2015 Herec
Ant-Man Ant-Man 2015 Herec, Herec
Marvel Studios: Assembling a Universe Marvel Studios: Assembling a Universe 2014 Herec
Captain America: Návrat prvního Avengera Captain America: Návrat prvního Avengera 2014 Herec, Herec
Zjevení Zjevení 2012 Herec
Zmizelá Zmizelá 2012 Herec
Captain America: První Avenger Captain America: První Avenger 2011 Herec
Černá labuť Černá labuť 2010 Herec, Herec, Herec, Herec
To byl zítra flám To byl zítra flám 2010 Herec
Samec Samec 2009 Herec, Herec
Rachel se vdává Rachel se vdává 2008 Herec
The Education of Charlie Banks The Education of Charlie Banks 2007 Herec, Herec
Síly temna Síly temna 2006 Herec
Architekt Architekt 2006 Herec
Red Doors Red Doors 2005 Herec, Herec
Tony n' Tina's Wedding Tony n' Tina's Wedding 2004 Herec, Herec, Herec
71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls 1995 Herec
Bunny Army Bunny Army 1970 Konceptuální umělec
A Different Man A Different Man 1970 Herec, Výkonný producent
Untitled Spy Comedy Untitled Spy Comedy 1970 Herec, Producent
The Apprentice The Apprentice 1970 Herec