Winger, Debra (1955)

Debra Winger
  • Role: Herec
  • Datum narození: 16. května 1955
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Debra Winger

Film Rok Role
With/In With/In 2022 Herec
Jsme v tom spolu 2 Jsme v tom spolu 2 2021 Herec
The Storms of Jeremy Thomas The Storms of Jeremy Thomas 2021 Herec
Bambilionářka Bambilionářka 2020 Herec
Louis Kahn's Tiger City Louis Kahn's Tiger City 2019 Herec
John Travolta, le miraculé d'Hollywood John Travolta, le miraculé d'Hollywood 2017 Herec
The Lovers The Lovers 2017 Herec
Ryuichi Sakamoto: Coda Ryuichi Sakamoto: Coda 2017 Herec
Oh Jerome, No Oh Jerome, No 2016 Herec
Životní šance Životní šance 2014 Herec
Richard Attenborough: A Life in Film Richard Attenborough: A Life in Film 2014 Herec
Lola Versus Lola Versus 2012 Herec
How It Ended How It Ended 2011 Herec
Brainwave Brainwave 2011 Herec
Ballybrando Ballybrando 2009 Herec
Rachel se vdává Rachel se vdává 2008 Herec
The Life and Faith of CS Lewis The Life and Faith of CS Lewis 2006 Herec
Dawn Anna Dawn Anna 2005 Herec
Sometimes in April Sometimes in April 2005 Herec
Samá chvála Samá chvála 2004 Herec
Radio Radio 2003 Herec
Searching for Debra Winger Searching for Debra Winger 2002 Herec
Big Bad Love Big Bad Love 2001 Herec, Producent
Rumi: Poet of the Heart Rumi: Poet of the Heart 1998 Herec
The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True 1995 Herec
Zapomeň na Paříž Zapomeň na Paříž 1995 Herec
Krajina stínů Krajina stínů 1993 Herec
Nebezpečná žena Nebezpečná žena 1993 Herec
Wilderův oheň Wilderův oheň 1993 Herec
Muž zázraků Muž zázraků 1992 Herec
Everybody Wins Everybody Wins 1990 Herec, Herec
The Sheltering Sky The Sheltering Sky 1990 Herec, Herec
Hořící kříže Hořící kříže 1988 Herec, Herec
Made in Heaven Made in Heaven 1987 Herec, Herec
Černá vdova Černá vdova 1987 Herec, Herec
Orlové práva Orlové práva 1986 Herec
Mike's Murder Mike's Murder 1984 Herec
Cena za něžnost Cena za něžnost 1983 Herec
Důstojník a džentlmen Důstojník a džentlmen 1982 Herec
Cannery Row Cannery Row 1982 Herec
E.T.  Mimozemšťan E.T. Mimozemšťan 1982 Herec
Městský kovboj Městský kovboj 1980 Herec, Herec
French Postcards French Postcards 1979 Herec
Special Olympics Special Olympics 1978 Herec
Thank God It's Friday Thank God It's Friday 1978 Herec, Herec
Slumber Party '57 Slumber Party '57 1976 Herec