Twohy, David (1955)

David Twohy
  • Role: Scénárista
  • Datum narození: 18. října 1955
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie David Twohy

Film Rok Role
Riddick: Blindsided Riddick: Blindsided 2013 Spisovatel, Producent
Riddick Riddick 2013 Spisovatel, Režisér
Dokonalý únik Dokonalý únik 2009 Režisér, Scénář
The Chronicles of Riddick The Chronicles of Riddick 2004 Režisér, Spisovatel
The Chronicles of Riddick: Dark Fury The Chronicles of Riddick: Dark Fury 2004 Autor
Below: The Process Below: The Process 2003 Herec
Hlubina Hlubina 2002 Herec, Scénář, Režisér
Impostor Impostor 2001 Scénář
Pitch Black Pitch Black 2000 Scénář, Režisér
Pitch Black: Slam City Pitch Black: Slam City 2000 Spisovatel, Producent, Režisér
G.I. Jane G.I. Jane 1997 Scénář
Invaze Invaze 1996 Scénář, Režisér
Vodní svět Vodní svět 1995 Spisovatel
Criminal Criminal 1995 Původní příběh
Nebezpečné pády Nebezpečné pády 1994 Scénář, Producent
The Fugitive The Fugitive 1993 Scénář, Příběh
Warlock 2: Armageddon Warlock 2: Armageddon 1993 Postavy
Timescape Timescape 1992 Režisér, Scénář
Warlock Warlock 1989 Scénář
Critters 2 Critters 2 1988 Spisovatel
Riddick: Furya Riddick: Furya 1970 Režisér, Spisovatel