Beresford, Bruce (1940)

Bruce Beresford
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 16. srpna 1940
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Bruce Beresford

Film Rok Role
At the Coliseum Deluxe At the Coliseum Deluxe 2019 Herec
Dámy v černém Dámy v černém 2018 Režisér, Scénář
Flint Flint 2017 Režisér
Barracuda Barracuda 2017 Výkonný producent
Pan Church Pan Church 2016 Režisér
Surprise Surprise 2015 Výkonný producent
The Telegram Man The Telegram Man 2011 Kreativní konzultant
Komuna mé matky Komuna mé matky 2011 Režisér
Mao's Last Dancer Mao's Last Dancer 2009 Režisér
Not Quite Hollywood Not Quite Hollywood 2008 Herec
The Sounds of Aus The Sounds of Aus 2007 Herec
Kontrakt Kontrakt 2006 Režisér
Telling Schoolgirl Tales: The Making of 'The Getting of Wisdom’ Telling Schoolgirl Tales: The Making of 'The Getting of Wisdom’ 2006 Herec
Orpheus Orpheus 2006 Režisér
Canvas Canvas 2006 Spoluvýkonný producent
Jessica Tandy: Theatre Legend to Screen Star Jessica Tandy: Theatre Legend to Screen Star 2003 Herec
Miss Daisy's Journey: From Stage to Screen Miss Daisy's Journey: From Stage to Screen 2003 Herec
And Starring Pancho Villa as Himself And Starring Pancho Villa as Himself 2003 Režisér
Evelyn Evelyn 2002 Režisér
Bride of the Wind Bride of the Wind 2001 Režisér
Dvojí obvinění Dvojí obvinění 1999 Režisér
Sydney: A Story of a City Sydney: A Story of a City 1999 Režisér
Cesta do ráje Cesta do ráje 1997 Režisér, Spisovatel
Last Dance Last Dance 1996 Režisér
Curse of the Starving Class Curse of the Starving Class 1994 Scénář, Výkonný producent
Správný muž v Africe Správný muž v Africe 1994 Režisér, Producent
Silent Fall Silent Fall 1994 Režisér
Rich in Love Rich in Love 1992 Režisér
Černé roucho Černé roucho 1991 Režisér, Režisér
Mister Johnson Mister Johnson 1990 Režisér
Her Alibi Her Alibi 1989 Režisér
Driving Miss Daisy Driving Miss Daisy 1989 Režisér
The World's Greatest Stunts: A Tribute to Hollywood Stuntmen The World's Greatest Stunts: A Tribute to Hollywood Stuntmen 1988 Herec
Aria Aria 1987 Spisovatel, Režisér
Zločiny srdce Zločiny srdce 1986 Režisér
The Fringe Dwellers The Fringe Dwellers 1986 Režisér, Scénář
Král David Král David 1985 Režisér, Režisér
Tender Mercies Tender Mercies 1983 Režisér, Režisér
Puberty Blues Puberty Blues 1981 Režisér
The Club The Club 1980 Režisér, Režisér
Breaker Morant Breaker Morant 1980 Scénář, Režisér
Money Movers Money Movers 1978 Režisér, Spisovatel
The Getting of Wisdom The Getting of Wisdom 1977 Režisér, Režisér
Don's Party Don's Party 1976 Herec, Režisér, Herec, Režisér
Side by Side Side by Side 1975 Režisér
Barry McKenzie Holds His Own Barry McKenzie Holds His Own 1974 Režisér, Spisovatel
The Adventures of Barry McKenzie The Adventures of Barry McKenzie 1972 Režisér, Spisovatel
Clear Lake Clear Lake 1970 Režisér
Magritte: The False Mirror Magritte: The False Mirror 1970 Kameraman
The Place I Belong The Place I Belong 1970 Režisér
Barbara Hepworth at the Tate Barbara Hepworth at the Tate 1969 Režisér
King-Size Woman King-Size Woman 1965 Režisér