Karmínové zlato
- Autor: Tom Hillenbrand
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu. Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Ale Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace.
Pro komentování je nutné být přihlášený.
Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!
Zatím nejsou žádné recenze k této knize
Postavy
Postavy z knihy
Zajímavosti
Informace o zajímavostech filmu.