Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
                
                2000
                 | 
                
                
                
                
                    
                        Koření a jiné ingredience
                    
                
                 | 
                
                
                
                
                 62 stran
                
            
            
        
            
                - Originální název: Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
 - Autor: Pavel Kohout
 - Žánr: Koření a jiné ingredience
 - Série: -
 - Jazyk: čeština
 - Nakladatelství:
 
KOUPIT
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Recenze
Pro komentování je nutné být přihlášený.
                    Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!
Seznam postav v knize
Citáty z knihy Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
Tuto knihu prodává / poptává
Vytvořit nabídku (PRODÁM / KOUPÍM)
                                        Pro vytvoření nabídky se musíte přihlásit.
                                    
                                
                            Pro tuto knihu zatím nejsou žádné nabídky ani poptávky.
Hodnocení
Pro hodnocení je třeba se Přihlásit!
Další díla
                    Ke knize neevidujeme pokračování