Bhardwaj, Vishal (1960)

Vishal Bhardwaj
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 4. srpna 1960
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Vishal Bhardwaj

Film Rok Role
फ़ुर्सत फ़ुर्सत 2023 Spisovatel, Skladatel původní hudby, Režisér
कुत्ते कुत्ते 2023 Producent, Další psaní, Dialog, Skladatel původní hudby
ख़ुफ़िया ख़ुफ़िया 2023 Režisér, Skladatel původní hudby, Producent, Textař, Scénář, Dialog
Drahoušci Drahoušci 2022 Hudební režisér
1232 KMs 1232 KMs 2021 Hudba
Sonchiriya Sonchiriya 2019 Skladatel původní hudby
Beyond the Clouds Beyond the Clouds 2018 Dialog
पटाखा पटाखा 2018 Scénář, Režisér, Producent, Skladatel původní hudby
കാര്‍ബണ്‍ കാര്‍ബണ്‍ 2018 Hudba
Rangoon Rangoon 2017 Skladatel původní hudby, Producent, Scénář, Režisér
Roots Roots 2017 Herec
Madaari Madaari 2016 Skladatel původní hudby
Jugni Jugni 2016 Zpěvák playbacku
Rezavý meč Rezavý meč 2015 Producent, Spisovatel, Skladatel původní hudby
हवाईज़ादा हवाईज़ादा 2015 Skladatel původní hudby
Drishyam Drishyam 2015 Skladatel původní hudby
हैदर हैदर 2014 Scénář, Režisér, Producent, Skladatel původní hudby, Dialog
डेढ़ इश्किया डेढ़ इश्किया 2014 Scénář, Producent, Skladatel původní hudby, Dialog
मटरू की बिजली का मंडोला मटरू की बिजली का मंडोला 2013 Příběh, Dialog, Skladatel původní hudby, Producent, Scénář, Režisér
7 Khoon Maaf 7 Khoon Maaf 2011 Producent, Skladatel původní hudby, Režisér, Scénář, Zpěvák playbacku, Skladatel původní hudby, Producent, Režisér, Scénář, Zpěvák playbacku
इश्क़िया इश्क़िया 2010 Skladatel původní hudby, Scénář, Producent, Dialog
Striker Striker 2010 Skladatel původní hudby
कमीने कमीने 2009 Hudba, Dialog, Skladatel původní hudby, Režisér, Scénář
U Me Aur Hum U Me Aur Hum 2008 Hudba
Zákaz kouření Zákaz kouření 2007 Producent, Skladatel původní hudby
Blood Brothers Blood Brothers 2007 Režisér
निशब्द निशब्द 2007 Skladatel původní hudby, Skladatel původní hudby
Cinema Asia: India Cinema Asia: India 2007 Herec
Omkara Omkara 2006 Režisér, Scénář, Dialog, Skladatel původní hudby
रामजी लोंदोंवालेय रामजी लोंदोंवालेय 2005 Skladatel původní hudby
थे ब्लू अम्ब्रेला थे ब्लू अम्ब्रेला 2005 Scénář, Režisér, Skladatel původní hudby, Dialog, Spoluproducent
मक़बूल मक़बूल 2004 Skladatel původní hudby, Dialog, Spoluproducent, Režisér, Scénář
पांच पांच 2003 Skladatel původní hudby
Chupke Se Chupke Se 2003 Hudba
मकड़ी मकड़ी 2002 Scénář, Režisér, Producent, Skladatel původní hudby, Příběh
लव के लिये कुछ भी करेगा लव के लिये कुछ भी करेगा 2001 Skladatel původní hudby
Dil Pe Mat Le Yaar!! Dil Pe Mat Le Yaar!! 2000 Skladatel původní hudby
ദയ ദയ 1998 Skladatel původní hudby
सत्या सत्या 1998 Skladatel původní hudby
चाची ४२० चाची ४२० 1997 Skladatel původní hudby
माचिस माचिस 1996 Skladatel původní hudby
संशोधन संशोधन 1996 Hudba
अभय अभय 1995 Skladatel původní hudby
Ul Jalool Ishq Ul Jalool Ishq Hudba