Thomsen, Ulrich (1963)

Ulrich Thomsen
  • Role: Herec
  • Datum narození: 6. prosince 1963
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Ulrich Thomsen

Film Rok Role
Den Grænseløse Den Grænseløse 2024 Herec
Stockholms Blodbad Stockholms Blodbad 2024 Herec
Ripple Ripple 2023 Herec
Når befrielsen kommer Når befrielsen kommer 2023 Herec
Tag min hånd Tag min hånd 2022 Herec
A Violent Man A Violent Man 2022 Herec
American Sausage Standoff American Sausage Standoff 2021 Režisér, Producent, Spisovatel
Marco Marco 2021 Herec
Idioterne der startede Festen Idioterne der startede Festen 2020 Herec
Dobrý zrádce Dobrý zrádce 2020 Herec
Erna i krig Erna i krig 2020 Herec
Gut gegen Nordwind Gut gegen Nordwind 2019 Herec
Wendezeit Wendezeit 2019 Herec
Gooseboy Gooseboy 2019 Herec
V lásce a válce V lásce a válce 2018 Herec
Zabijáci z maloměsta Zabijáci z maloměsta 2017 Herec
Darling Darling 2017 Herec
Kollektivet Kollektivet 2016 Herec
In Embryo In Embryo 2016 Herec, Režisér, Producent, Výkonný producent, Spisovatel
Sommeren '92 Sommeren '92 2015 Herec
Skyggen af en helt Skyggen af en helt 2015 Herec
Mortdecai: Grandiózní případ Mortdecai: Grandiózní případ 2015 Herec
Druhá šance Druhá šance 2014 Herec
A Nagy Füzet A Nagy Füzet 2013 Herec
In der Überzahl In der Überzahl 2013 Herec
Miraklet Miraklet 2013 Herec
Hon na čarodějnice Hon na čarodějnice 2011 Herec
Věc - Počátek Věc - Počátek 2011 Herec
Centurion Centurion 2010 Herec
Lepší svět Lepší svět 2010 Herec
Das letzte Schweigen Das letzte Schweigen 2010 Herec
Dvojí hra Dvojí hra 2009 Herec
Lulu & Jimi Lulu & Jimi 2009 Herec
International International 2009 Herec
Tell-Tale Tell-Tale 2009 Herec
Ten, koho se bojíš Ten, koho se bojíš 2008 Herec
The Broken The Broken 2008 Herec
Der Liebeswunsch Der Liebeswunsch 2007 Herec
Vikaren Vikaren 2007 Herec
Ópium: Egy elmebeteg nő naplója Ópium: Egy elmebeteg nő naplója 2007 Herec
Hitman Hitman 2007 Herec
Han, hun og Strindberg Han, hun og Strindberg 2006 Producent
Sprængfarlig bombe Sprængfarlig bombe 2006 Herec
Tilbageblik på Festen Tilbageblik på Festen 2005 Herec
Adams æbler Adams æbler 2005 Herec
Kingdom of Heaven Kingdom of Heaven 2005 Herec
Allegro Allegro 2005 Herec
Seržant Pepper Seržant Pepper 2004 Herec
The Rocket Post The Rocket Post 2004 Herec
Brødre Brødre 2004 Herec
Blueprint Blueprint 2003 Herec
Baby Baby 2003 Výkonný producent, Herec
Ins Leben zurück Ins Leben zurück 2003 Herec
Arven Arven 2003 Herec
P.O.V. P.O.V. 2002 Herec
Max Max 2002 Herec
Zabij mě něžně Zabij mě něžně 2002 Herec
The Zookeeper The Zookeeper 2001 Herec
Mike Bassett: England Manager Mike Bassett: England Manager 2001 Herec, Herec
Blikající světla Blikající světla 2000 Herec
Váha vody Váha vody 2000 Herec
Solen er så rød Solen er så rød 2000 Herec
Jeden svět nestačí Jeden svět nestačí 1999 Herec
Festen Festen 1998 Herec
Baby Doom Baby Doom 1998 Herec, Herec
Nattens engel Nattens engel 1998 Herec
Valgaften Valgaften 1998 Herec
Royal Blues Royal Blues 1997 Herec
Kys, kærlighed og kroner Kys, kærlighed og kroner 1997 Herec
Sekten Sekten 1997 Herec
Café Hector Café Hector 1996 Herec
De største helte De største helte 1996 Herec
Portland Portland 1996 Herec
Nattevagten Nattevagten 1994 Herec
Slaget på tasken Slaget på tasken 1993 Herec
Apparat Apparat Herec