Deol, Sunny (1956)

Sunny Deol
  • Role: Herec
  • Datum narození: 19. října 1956
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sunny Deol

Film Rok Role
Lahore 1947 Lahore 1947 2025 Herec
Shootout at Byculla Shootout at Byculla 2024 Herec
गदर २ गदर २ 2023 Herec
चुप चुप 2022 Herec
Blank Blank 2019 Herec
Pal Pal Dil Ke Paas Pal Pal Dil Ke Paas 2019 Režisér
Bhaiaji Superhitt Bhaiaji Superhitt 2018 Herec
मोहल्ला अस्सी मोहल्ला अस्सी 2018 Herec
यमला पगला दिवाना फिर से यमला पगला दिवाना फिर से 2018 Herec
पोस्टरब्वॉयज पोस्टरब्वॉयज 2017 Herec
Ghayal Once Again Ghayal Once Again 2016 Režisér, Herec
I Love NY I Love NY 2015 Herec
Dishkiyaoon Dishkiyaoon 2014 Herec
Mahabharat Mahabharat 2013 Herec
Singh Saab the Great Singh Saab the Great 2013 Herec
Yamla Pagla Deewana 2 Yamla Pagla Deewana 2 2013 Herec
Yamla Pagla Deewana Yamla Pagla Deewana 2011 Herec, Herec
राइट या रॉंग राइट या रॉंग 2010 Herec
Hello Darling Hello Darling 2010 Herec
Khuda Kasam Khuda Kasam 2010 Herec
Fox Fox 2009 Herec
Tolly Lights Tolly Lights 2008 Herec
Heroes Heroes 2008 Herec, Herec
Kaafila Kaafila 2007 Herec
Fool N Final Fool N Final 2007 Herec
Apne Apne 2007 Herec
नक्शा नक्शा 2006 Herec
Teesri Aankh: The Hidden Camera Teesri Aankh: The Hidden Camera 2006 Herec
Jo Bole So Nihaal Jo Bole So Nihaal 2005 Herec
सोचा ना था सोचा ना था 2005 Spoluproducent
Lakeer Lakeer 2004 Herec
Rok Sako To Rok Lo Rok Sako To Rok Lo 2004 Herec
The Hero: Love Story of a Spy The Hero: Love Story of a Spy 2003 Herec
Jaal: The Trap Jaal: The Trap 2003 Herec
Khel Khel 2003 Herec
23rd March 1931: Shaheed 23rd March 1931: Shaheed 2002 Herec
कर्ज़ कर्ज़ 2002 Herec
Maa Tujhhe Salaam Maa Tujhhe Salaam 2002 Herec
Jaani Dushman: Ek Anokhi Kahani Jaani Dushman: Ek Anokhi Kahani 2002 Herec
Farz Farz 2001 Herec
Gadar: Ek Prem Katha Gadar: Ek Prem Katha 2001 Herec
Kasam Kasam 2001 Herec
Indian Indian 2001 Spoluproducent, Herec
Yeh Raaste Hain Pyaar Ke Yeh Raaste Hain Pyaar Ke 2001 Herec
Champion Champion 2000 Herec
प्यार कोई खेल नहीं प्यार कोई खेल नहीं 1999 Herec
Dillagi Dillagi 1999 Herec, Režisér
Arjun Pandit Arjun Pandit 1999 Herec, Herec
Zor Zor 1998 Herec
Salaakhen Salaakhen 1998 Herec
Qahar Qahar 1997 Herec
ज़िद्दी ज़िद्दी 1997 Herec
Border Border 1997 Herec
और प्यार हो गया और प्यार हो गया 1997 Herec
Ajay Ajay 1996 Herec
Himmat Himmat 1996 Herec
Ghatak Ghatak 1996 Herec
जीत जीत 1996 Herec
Dushmani Dushmani 1995 Herec
Angrakshak Angrakshak 1995 Herec
Insaniyat Insaniyat 1994 Herec
Imtihaan Imtihaan 1994 Herec
Izzat Ki Roti Izzat Ki Roti 1993 Herec
क्षत्रिय क्षत्रिय 1993 Herec
लुटेरे लुटेरे 1993 Herec
डर डर 1993 Herec
Veerta Veerta 1993 Herec
Gunaah Gunaah 1993 Herec
विश्वात्मा विश्वात्मा 1992 Herec
Damini Damini 1992 Herec
Shankara Shankara 1991 Herec
Yodha Yodha 1991 Herec
Narsimha Narsimha 1991 Herec
घायल घायल 1990 Spoluproducent, Herec
বদনাম বদনাম 1990 Herec
Kroadh Kroadh 1990 Herec
Majboor Majboor 1989 Herec
Nigahen: Nagina Part II Nigahen: Nagina Part II 1989 Herec
Chaalbaaz Chaalbaaz 1989 Herec
त्रिदेव त्रिदेव 1989 Herec
Main Tera Dushman Main Tera Dushman 1989 Herec
Joshilaay Joshilaay 1989 Herec
Vardi Vardi 1989 Herec
Aag Ka Gola Aag Ka Gola 1989 Herec
Yateem Yateem 1988 Herec
Paap Ki Duniya Paap Ki Duniya 1988 Herec
Intaqaam Intaqaam 1988 Herec
Ram Avtar Ram Avtar 1988 Herec
डकैत डकैत 1987 Herec
Sultanat Sultanat 1986 Herec
Saveray Wali Gaadi Saveray Wali Gaadi 1986 Herec
Samundar Samundar 1986 Herec
Zabardast Zabardast 1985 Herec, Herec
Arjun Arjun 1985 Herec
Sunny Sunny 1984 Herec
Sohni Mahiwal Sohni Mahiwal 1984 Herec
मंज़िल मंज़िल मंज़िल मंज़िल 1984 Herec
Betaab Betaab 1983 Herec
अपने 2 अपने 2 1970 Herec
Baap Baap 1970 Herec
रामायण रामायण 1970 Herec
Border 2 Border 2 Herec
Safar Safar Herec