Kang, Sung (1972)

Sung Kang
  • Role: Herec
  • Datum narození: 8. dubna 1972
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sung Kang

Film Rok Role
Fast X: Part 2 Fast X: Part 2 2025 Herec
Shaky Shivers Shaky Shivers 2023 Režisér, Herec
Rychle a zběsile 10 Rychle a zběsile 10 2023 Herec
Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat 2022 Herec
Snakehead Snakehead 2021 Herec
Rychle a zběsile 9 Rychle a zběsile 9 2021 Herec
Raya a drak Raya a drak 2021 Herec
Můžeme být hrdinové Můžeme být hrdinové 2020 Herec
Code 8 Code 8 2019 Výkonný producent, Herec
Party Boat Party Boat 2017 Herec
Pali Road Pali Road 2016 Herec
The Free World The Free World 2016 Herec
Code 8 Code 8 2016 Herec
Rychle a zběsile 7 Rychle a zběsile 7 2015 Herec
Ana Maria in Novela Land Ana Maria in Novela Land 2015 Herec
Help Help 2014 Herec
Jedna mezi oči Jedna mezi oči 2013 Herec
Rychle a zběsile 6 Rychle a zběsile 6 2013 Herec
Sunset Stories Sunset Stories 2012 Herec, Herec
The Come-Up The Come-Up 2012 Herec
Rychle a zběsile 5 Rychle a zběsile 5 2011 Herec
Svatební koordinátorky Svatební koordinátorky 2011 Herec
Ninja Assassin Ninja Assassin 2009 Herec
Los Bandoleros Los Bandoleros 2009 Herec
Rychlí a zběsilí Rychlí a zběsilí 2009 Herec
Live Free or Die Hard Live Free or Die Hard 2007 Herec
Undoing Undoing 2007 Herec
Boj Boj 2007 Herec
Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee 2007 Herec
Rychle a zběsile: Tokijská jízda Rychle a zběsile: Tokijská jízda 2006 Herec
The Motel The Motel 2005 Herec, Herec
9:30 9:30 2004 Herec
Forbidden Warrior Forbidden Warrior 2004 Herec
Better Luck Tomorrow Better Luck Tomorrow 2003 Herec, Asociální producent
Příběh Antwona Fishera Příběh Antwona Fishera 2002 Herec
Pearl Harbor Pearl Harbor 2001 Herec
Mystery Men Mystery Men 1999 Herec
Thirsty Thirsty 1970 Herec
Clap Clap Clap Clap 1970 Herec
The Weekend Escape The Weekend Escape 1970 Herec
Untitled live-action Initial D film Untitled live-action Initial D film 1970 Režisér