Walger, Sonya (1974)

Sonya Walger
  • Role: Herec
  • Datum narození: 6. června 1974
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sonya Walger

Film Rok Role
New Life New Life 2023 Herec
Darkness Falls Darkness Falls 2020 Herec
Bad Impulse Bad Impulse 2019 Herec
Clementine Clementine 2019 Herec
Anon Anon 2018 Herec
Správný čas žít Správný čas žít 2018 Herec
Visible Visible 2016 Herec
Summer of 8 Summer of 8 2016 Herec
The Escort The Escort 2015 Herec
Baby, Baby, Baby Baby, Baby, Baby 2015 Herec
Sestry na život a na smrt Sestry na život a na smrt 2014 Herec, Herec
Cold Turkey Cold Turkey 2013 Herec
Jak se dostat na Princeton Jak se dostat na Princeton 2013 Herec
Únos Únos 2012 Herec
Sweet Nothing in My Ear Sweet Nothing in My Ear 2008 Herec
Caffeine Caffeine 2007 Herec
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu 2004 Herec
The Search for John Gissing The Search for John Gissing 2001 Herec
Eisenstein Eisenstein 2000 Herec
All the King's Men All the King's Men 1999 Herec
Mosley Mosley 1998 Herec
Getting Lost Getting Lost 1970 Herec