Mishra, Sanjay (1963)

Sanjay Mishra
  • Role: Herec
  • Datum narození: 6. října 1963
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sanjay Mishra

Film Rok Role
Yugantar Yugantar 2025 Herec
भक्षक भक्षक 2024 Herec
हाउसफ़ूल 5 हाउसफ़ूल 5 2024 Herec
भोला भोला 2023 Herec
जोगीरा सारा रा रा जोगीरा सारा रा रा 2023 Herec
मुम्बईकर मुम्बईकर 2023 Herec
Lohardaga Lohardaga 2023 Herec
COAT COAT 2023 Herec
Luv You Shankar Luv You Shankar 2023 Herec
द्वंद द्वंद 2023 Herec
Hume Toh Loot Liya Hume Toh Loot Liya 2023 Herec
Samosa & Sons Samosa & Sons 2023 Herec
क्या मस्ती क्या धूम क्या मस्ती क्या धूम 2023 Herec, Herec
बच्चन पांडे बच्चन पांडे 2022 Herec
सर्कस सर्कस 2022 Herec
गुठली गुठली 2022 Herec
36 Farmhouse 36 Farmhouse 2022 Herec
भूल भुलैया 2 भूल भुलैया 2 2022 Herec
Holy Cow Holy Cow 2022 Herec
Woh 3 Din Woh 3 Din 2022 Herec
वध वध 2022 Herec
वाह ज़िंदगी वाह ज़िंदगी 2021 Herec
Andaman Andaman 2021 Herec, Herec
आधार आधार 2021 Herec
Bulletproof Anand Bulletproof Anand 2021 Herec, Herec
Yaara Yaara 2020 Herec
कामयाब कामयाब 2020 Herec
बहुत हुआ सम्मान बहुत हुआ सम्मान 2020 Herec
Adheen Adheen 2020 Herec
Kaanchli Kaanchli 2020 Herec
P Se Pyaar F Se Faraar P Se Pyaar F Se Faraar 2019 Herec
#Gadhvi (He thought he was Gandhi) #Gadhvi (He thought he was Gandhi) 2019 Herec
गन पे डन गन पे डन 2019 Herec
मिलन टॉकीज मिलन टॉकीज 2019 Herec
Rakkhosh Rakkhosh 2019 Herec
Ammaa Ki Boli Ammaa Ki Boli 2019 Herec
टोटल धमाल टोटल धमाल 2019 Herec
Jabariya Jodi Jabariya Jodi 2019 Herec
Turtle Turtle 2018 Herec
अंग्रेजी में कहते हैं अंग्रेजी में कहते हैं 2018 Herec
Bhaiaji Superhitt Bhaiaji Superhitt 2018 Herec
फ्राईडे फ्राईडे 2018 Herec
Objection My God Objection My God 2018 Herec
Baadshaho Baadshaho 2017 Herec
जॉली एलएलबी 2 जॉली एलएलबी 2 2017 Herec
न्यूटन न्यूटन 2017 Herec
Anaarkali of Aarah Anaarkali of Aarah 2017 Herec
Laali Ki Shaadi Mein Laaddoo Deewana Laali Ki Shaadi Mein Laaddoo Deewana 2017 Herec
Guest iin London Guest iin London 2017 Herec
गोलमाल अगेन गोलमाल अगेन 2017 Herec
Muskurahatein Muskurahatein 2017 Herec
कड़वी हवा कड़वी हवा 2017 Herec
Shaadi Abhi Baaki Hai Shaadi Abhi Baaki Hai 2017 Herec
Gandhigiri Gandhigiri 2016 Herec
Shor Se Shuruaat Shor Se Shuruaat 2016 Herec
Global Baba Global Baba 2016 Herec
ग्रेट ग्रांड मस्ती ग्रेट ग्रांड मस्ती 2016 Herec
Santa Banta Pvt Ltd Santa Banta Pvt Ltd 2016 Herec
Baaghi Baaghi 2016 Herec
Královská záměna Královská záměna 2015 Herec
Thoda Lutf Thoda Ishq Thoda Lutf Thoda Ishq 2015 Herec
Hogaya Dimaagh Ka Dahi Hogaya Dimaagh Ka Dahi 2015 Herec
Meeruthiya Gangsters Meeruthiya Gangsters 2015 Herec
Dilwale Dilwale 2015 Herec
Miss Tanakpur Haazir Ho Miss Tanakpur Haazir Ho 2015 Herec
चल गुरु हो जा शुरू चल गुरु हो जा शुरू 2015 Herec
मसान मसान 2015 Herec
Dej do toho všechno (festivalový název) Dej do toho všechno (festivalový název) 2015 Herec
Baankey Ki Crazy Baraat Baankey Ki Crazy Baraat 2015 Herec
भूतनाथ रिटर्न्स भूतनाथ रिटर्न्स 2014 Herec
Spark Spark 2014 Herec
आंखों देखी आंखों देखी 2014 Herec
Kick Kick 2014 Herec
Zed Plus Zed Plus 2014 Herec
Lucky Kabootar Lucky Kabootar 2014 Herec
जॉली एलएलबी जॉली एलएलबी 2013 Herec
फटा पोस्टर निकला हीरो फटा पोस्टर निकला हीरो 2013 Herec
Saare Jahaan Se Mehnga Saare Jahaan Se Mehnga 2013 Herec
Singh Saab the Great Singh Saab the Great 2013 Herec
War Chod Na Yaar War Chod Na Yaar 2013 Herec
Delhi Safari Delhi Safari 2012 Herec
Khiladi 786 Khiladi 786 2012 Herec
Dhama Chaukdi Dhama Chaukdi 2012 Herec
Son of Sardaar Son of Sardaar 2012 Herec
Joker Joker 2012 Herec
Bumboo Bumboo 2012 Herec
हम तुम शबाना हम तुम शबाना 2011 Herec
Chatur Singh Two Star Chatur Singh Two Star 2011 Herec
Utt Pataang Utt Pataang 2011 Herec
चला मुसद्दी...ऑफिस-ऑफिस चला मुसद्दी...ऑफिस-ऑफिस 2011 Herec
Naughty @ 40 Naughty @ 40 2011 Herec, Herec
The Camp The Camp 2010 Herec
Chase Chase 2010 Herec
Thanks Maa Thanks Maa 2010 Herec
अतिथि तुम कब जाओगे? अतिथि तुम कब जाओगे? 2010 Herec
गोलमाल 3 गोलमाल 3 2010 Herec
Phas Gaye Re Obama Phas Gaye Re Obama 2010 Herec
टूनपुर का सुपरहीरो टूनपुर का सुपरहीरो 2010 Herec
Love Khichdi Love Khichdi 2009 Herec
आल थे बेस्ट: फन बेगिंस आल थे बेस्ट: फन बेगिंस 2009 Herec
संकट सिटी संकट सिटी 2009 Herec, Herec
Ek: The Power of One Ek: The Power of One 2009 Herec
Aloo Chaat Aloo Chaat 2009 Herec, Herec
Meri Padosan Meri Padosan 2009 Herec
Jugaad Jugaad 2009 Herec
सी कम्पनी सी कम्पनी 2008 Herec, Herec
वन टू थ्री वन टू थ्री 2008 Herec
गोलमाल रिटर्न्स गोलमाल रिटर्न्स 2008 Herec
Tashan Tashan 2008 Herec
हल्ला बोल हल्ला बोल 2008 Herec
गुरु गुरु 2007 Herec
धमाल धमाल 2007 Herec, Herec
Welcome Welcome 2007 Herec, Herec
अनवर अनवर 2007 Herec
प्यारे मोहन प्यारे मोहन 2006 Herec
गोलमाल गोलमाल 2006 Herec, Herec
ब्लफ़ मास्टर ब्लफ़ मास्टर 2005 Herec, Herec
Bunty Aur Babli Bunty Aur Babli 2005 Herec
Charas: A Joint Effort Charas: A Joint Effort 2004 Herec
Plan Plan 2004 Herec
जंग जंग 2000 Herec
Jwalamukhi Jwalamukhi 2000 Herec
Kabhi Paas Kabhi Fail Kabhi Paas Kabhi Fail 1999 Herec
Bhoron Ne Khilaya Phool Bhoron Ne Khilaya Phool 1999 Herec
Ze srdce... Ze srdce... 1998 Herec
Wajood Wajood 1998 Herec
सत्या सत्या 1998 Herec
Port Djema Port Djema 1997 Skladatel původní hudby
Welcome to Bajrangpur Welcome to Bajrangpur 1970 Herec
Giddh: The Scavenger Giddh: The Scavenger 1970 Herec
पचहत्तर का छोरा पचहत्तर का छोरा 1970 Herec
Couching Tiger Mannu Couching Tiger Mannu 1970 Herec