Henriksen, Paw (1975)

Paw Henriksen
  • Role: Herec
  • Datum narození: 3. dubna 1975
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Paw Henriksen

Film Rok Role
Krásný život Krásný život 2023 Herec
Familien Jul og nissehotellet Familien Jul og nissehotellet 2021 Herec
Afrejse Afrejse 2018 Herec
Så Længe Jeg Lever Så Længe Jeg Lever 2018 Herec
Doctor Harvig Doctor Harvig 2017 Herec
Mens vi lever Mens vi lever 2017 Herec
Familien Jul i nissernes land Familien Jul i nissernes land 2016 Herec
Kærlighed og andre katastrofer Kærlighed og andre katastrofer 2016 Herec
Ten den přijde Ten den přijde 2016 Herec
Steppeulven Steppeulven 2015 Herec
Familien Jul Familien Jul 2014 Herec
Detektivové Detektivové 2013 Herec
Gummi T Gummi T 2012 Herec
Lepší svět Lepší svět 2010 Herec
Monsterjægerne Monsterjægerne 2009 Herec, Herec
Prinsessen på ærten Prinsessen på ærten 2009 Herec
Gaven Gaven 2008 Herec
Karlas kabale Karlas kabale 2007 Herec
En mand kommer hjem En mand kommer hjem 2007 Herec
Liv Liv 2006 Herec
1:1 1:1 2006 Herec
Kinamand Kinamand 2005 Herec
Čtyři děti a jeden otec Čtyři děti a jeden otec 2005 Herec, Herec
Obviněný Obviněný 2005 Herec
Ambulance Ambulance 2005 Herec
Nordkraft Nordkraft 2005 Herec
Bratři Bratři 2004 Herec
Møgunger Møgunger 2003 Herec, Herec
Regel nr. 1 Regel nr. 1 2003 Herec
Bagland Bagland 2003 Herec
Tøsepiger Tøsepiger 1996 Herec
B.O.Y. - Bruises of Yesterday B.O.Y. - Bruises of Yesterday 1970 Herec