Dobrev, Nina (1989)

Nina Dobrev
  • Role: Herec
  • Datum narození: 9. ledna 1989
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Nina Dobrev

Film Rok Role
The League The League 2023 Výkonný producent
The Bricklayer The Bricklayer 2023 Herec
Tchán s tchyní jsou psanci Tchán s tchyní jsou psanci 2023 Herec
Sick Girl Sick Girl 2023 Výkonný producent, Herec
Redeeming Love Redeeming Love 2022 Herec
The One The One 2021 Spisovatel, Producent, Režisér
Fin Fin 2021 Výkonný producent
Milostná past Milostná past 2021 Herec
Run This Town Run This Town 2020 Herec
Lucky Day Lucky Day 2019 Herec
Správný čas žít Správný čas žít 2018 Herec
Psí dny Psí dny 2018 Herec
xXx: Návrat Xandera Cage xXx: Návrat Xandera Cage 2017 Herec
Crash Pad Crash Pad 2017 Herec
Hráči se smrtí Hráči se smrtí 2017 Herec
Poslední nás zachrání Poslední nás zachrání 2015 Herec
Falešní poldové Falešní poldové 2014 Herec
Charlieho malá tajemství Charlieho malá tajemství 2012 Herec
Spolubydlící Spolubydlící 2011 Herec
Aréna Aréna 2011 Herec
Pokušení Pokušení 2010 Herec
Degrassi Goes Hollywood Degrassi Goes Hollywood 2009 Herec
Šťastný a veselý Madagaskar Šťastný a veselý Madagaskar 2009 Herec
Never Cry Werewolf Never Cry Werewolf 2008 Herec
The American Mall The American Mall 2008 Herec
How She Move How She Move 2008 Herec
Too Young to Marry Too Young to Marry 2007 Herec
Daleko od ní Daleko od ní 2007 Herec
The Poet The Poet 2007 Herec
My Daughter's Secret My Daughter's Secret 2007 Herec
Fugitive Pieces Fugitive Pieces 2007 Herec
Pan úžasný Pan úžasný 2006 Herec
Reunion Reunion 1970 Herec