Jung-jae, Lee (1973)

Lee Jung-jae
  • Role: Herec
  • Datum narození: 15. března 1973
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Lee Jung-jae

Film Rok Role
Ground of Honor: Rondo Ground of Honor: Rondo 2023 Herec
Hunt Hunt 2022 Spisovatel, Producent, Herec, Režisér
다만 악에서 구하소서 다만 악에서 구하소서 2020 Herec
어쩌다, 결혼 어쩌다, 결혼 2019 Herec
사바하 사바하 2019 Herec
신과함께-인과 연 신과함께-인과 연 2018 Herec
Daelibgoon Daelibgoon 2017 Herec
Along With the Gods: The Two Worlds Along With the Gods: The Two Worlds 2017 Herec
Bitva o Incheon Bitva o Incheon 2016 Herec
대역전 대역전 2016 Herec
Amsal Amsal 2015 Herec
빅매치 빅매치 2014 Herec
신세계 신세계 2013 Herec
Čtenář tváří Čtenář tváří 2013 Herec
도둑들 도둑들 2012 Herec
El Fin del Mundo El Fin del Mundo 2012 Herec
하녀 하녀 2010 Herec
1724 기방난동사건 1724 기방난동사건 2008 Herec
태풍 태풍 2005 Herec
오! 브라더스 오! 브라더스 2003 Herec
오버 더 레인보우 오버 더 레인보우 2002 Herec
MOB 2025 MOB 2025 2001 Herec
선물 선물 2001 Herec
흑수선 흑수선 2001 Herec
Siworae Siworae 2000 Herec
순애보 순애보 2000 Herec
인터뷰 인터뷰 2000 Herec
이재수의 난 이재수의 난 1999 Herec
태양은 없다 태양은 없다 1999 Herec
정사 정사 1998 Herec
박대박 박대박 1997 Herec
불새 불새 1997 Herec
알바트로스 알바트로스 1996 Herec
젊은 남자 젊은 남자 1994 Herec
참견은 노 사랑은 오예 참견은 노 사랑은 오예 1993 Herec
리볼버 리볼버 1970 Herec