Chawla, Juhi (1967)

Juhi Chawla
  • Role: Herec
  • Datum narození: 13. listopadu 1967
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Juhi Chawla

Film Rok Role
Friday Night Plan Friday Night Plan 2023 Herec
शर्माजी नमकीन शर्माजी नमकीन 2022 Herec
हमे तुमसे प्यार कितना हमे तुमसे प्यार कितना 2019 Herec
एक लड़की को देखा तोह ऐसा लगा एक लड़की को देखा तोह ऐसा लगा 2019 Herec
शून्य शून्य 2018 Herec
Pushpaka Vimana Pushpaka Vimana 2017 Herec
Sardar Saab Sardar Saab 2016 Herec
Chalk N Duster Chalk N Duster 2016 Herec
Gulaab Gang Gulaab Gang 2014 Herec
Láska na kari Láska na kari 2014 Herec
Dil Vil Pyaar Vyaar Dil Vil Pyaar Vyaar 2014 Herec
मैं कृष्णा हूँ मैं कृष्णा हूँ 2013 Herec, Zpěvák playbacku
Hum Hai Raahi CAR Ke Hum Hai Raahi CAR Ke 2013 Herec
Son of Sardaar Son of Sardaar 2012 Herec
कृष्ण और कंस कृष्ण और कंस 2012 Herec
I Am I Am 2011 Herec
ਸੁਖਮਨੀ ਸੁਖਮਨੀ 2010 Herec
लफंगे परिंदे लफंगे परिंदे 2010 Herec, Herec
Ramayana: The Epic Ramayana: The Epic 2010 Herec, Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
Kal Kissne Dekha Kal Kissne Dekha 2009 Herec
भूतनाथ भूतनाथ 2008 Herec
क्रैजी 4 क्रैजी 4 2008 Herec, Herec
किस्मत कोन्नेक्टिओं किस्मत कोन्नेक्टिओं 2008 Herec
Pocta lásce Pocta lásce 2007 Herec
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
Bas Ek Pal Bas Ek Pal 2006 Herec, Herec
ਵਾਰਿਸ ਸ਼ਾਹ - ਇਸ਼ਕ ਦਾ ਵਾਰਿਸ ਵਾਰਿਸ ਸ਼ਾਹ - ਇਸ਼ਕ ਦਾ ਵਾਰਿਸ 2006 Herec
Home Delivery: Aapko... Ghar Tak Home Delivery: Aapko... Ghar Tak 2005 Herec
Khamoshh... Khauff Ki Raat Khamoshh... Khauff Ki Raat 2005 Herec
दोस्ती दोस्ती 2005 Herec
Zamilovaný duch Zamilovaný duch 2005 Herec
My Brother... Nikhil My Brother... Nikhil 2005 Herec
7½ Phere 7½ Phere 2005 Herec
ਦੇਸ ਹੋਇਆ ਪਰਦੇਸ ਦੇਸ ਹੋਇਆ ਪਰਦੇਸ 2004 Herec
Jhankaar Beats Jhankaar Beats 2003 Herec
3 Deewarein 3 Deewarein 2003 Herec
चलते चलते चलते चलते 2003 Producent
एक रिश्ता: प्यार का बंधन एक रिश्ता: प्यार का बंधन 2001 Herec
Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya 2001 Herec
वन २ का ४ वन २ का ४ 2001 Herec
अशोक अशोक 2001 Producent
फिर भी दिल है हिंदुस्तानी फिर भी दिल है हिंदुस्तानी 2000 Producent, Herec
Gang Gang 2000 Herec
Shaheed Uddham Singh Shaheed Uddham Singh 2000 Herec
Karobaar Karobaar 2000 Herec
Arjun Pandit Arjun Pandit 1999 Herec
Safari Safari 1999 Herec
ഹരികൃഷ്ണ‍ന്‍സ്‌ ഹരികൃഷ്ണ‍ന്‍സ്‌ 1998 Herec
डुप्लीकेट डुप्लीकेट 1998 Herec
Jhooth Bole Kauwa Kaate Jhooth Bole Kauwa Kaate 1998 Herec
Saat Rang Ke Sapne Saat Rang Ke Sapne 1998 Herec
Ishq Ishq 1997 Herec
Mr. & Mrs. Khiladi Mr. & Mrs. Khiladi 1997 Herec
हां बॉस हां बॉस 1997 Herec
दीवाना मस्ताना दीवाना मस्ताना 1997 Herec
Daraar Daraar 1996 Herec
बंदिश बंदिश 1996 Herec
Talaashi Talaashi 1996 Herec
Loafer Loafer 1996 Herec
Aatank Hi Aatank Aatank Hi Aatank 1995 Herec
Ram Jaane Ram Jaane 1995 Herec
Kartavya Kartavya 1995 Herec
नाजायज़ नाजायज़ 1995 Herec
अंदाज़ अपना अपना अंदाज़ अपना अपना 1994 Herec
Andaz Andaz 1994 Herec
The Gentleman The Gentleman 1994 Herec
Ghar Ki Izzat Ghar Ki Izzat 1994 Herec
कभी हाँ कभी ना कभी हाँ कभी ना 1994 Herec
Saajan Ka Ghar Saajan Ka Ghar 1994 Herec
Paramaatma Paramaatma 1994 Herec
Izzat Ki Roti Izzat Ki Roti 1993 Herec
Hum Hain Rahi Pyar Ke Hum Hain Rahi Pyar Ke 1993 Herec
Tadipaar Tadipaar 1993 Herec
आईना आईना 1993 Herec, Herec
लुटेरे लुटेरे 1993 Herec
भाग्यवान भाग्यवान 1993 Herec
पहला नशा पहला नशा 1993 Herec
डर डर 1993 Herec
Shatranj Shatranj 1993 Herec
Bewaffa Se Waffa Bewaffa Se Waffa 1992 Herec
राजू बन गया जेंटलमैन राजू बन गया जेंटलमैन 1992 Herec
Bol Radha Bol Bol Radha Bol 1992 Herec, Herec
Mere Sajana Saath Nibhana Mere Sajana Saath Nibhana 1992 Herec
আপন পর আপন পর 1992 Herec
Radha Ka Sangam Radha Ka Sangam 1992 Herec
Daulat Ki Jung Daulat Ki Jung 1992 Herec
Nattukku Oru Nallavan Nattukku Oru Nallavan 1991 Herec, Herec
Karz Chukana Hai Karz Chukana Hai 1991 Herec
Bhabhi Bhabhi 1991 Herec
बेनाम बादशाह बेनाम बादशाह 1991 Herec
Shanti Kranti Shanti Kranti 1991 Herec
तुम मेरे हो तुम मेरे हो 1990 Herec
Pratibandh Pratibandh 1990 Herec
C.I.D. C.I.D. 1990 Herec
Shandaar Shandaar 1990 Herec
Zahreelay Zahreelay 1990 Herec
Swarg Swarg 1990 Herec
Love Love Love Love Love Love 1989 Herec
Vicky Dada Vicky Dada 1989 Herec
Goonj Goonj 1989 Herec
चाँदनी चाँदनी 1989 Herec
ಕಿಂದರಿಜೋಗಿ ಕಿಂದರಿಜೋಗಿ 1989 Herec
অমর প্রেম অমর প্রেম 1989 Herec
क़यामत से क़यामत तक‎ क़यामत से क़यामत तक‎ 1988 Herec
Premaloka Premaloka 1987 Herec
Sultanat Sultanat 1986 Herec