Koppikar, Isha (1976)

Isha Koppikar
  • Role: Herec
  • Datum narození: 19. září 1976
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Isha Koppikar

Film Rok Role
அயலான் அயலான் 2023 Herec
Love You Loktantra Love You Loktantra 2022 Herec
ಕವಚ ಕವಚ 2019 Herec
కేశవ కేశవ 2017 Herec
शबरी शबरी 2011 Herec
Raakh Raakh 2010 Herec
Hello Darling Hello Darling 2010 Herec
राइट या रॉंग राइट या रॉंग 2010 Herec
रब ने बना दी जोड़ी रब ने बना दी जोड़ी 2008 Herec
Hello Hello 2008 Herec, Herec
Ek Vivaah Aisa Bhi Ek Vivaah Aisa Bhi 2008 Herec
Pocta lásce Pocta lásce 2007 Herec
Darling Darling 2007 Herec
डरना ज़रूरी है डरना ज़रूरी है 2006 Herec
Haseena: Smart, Sexy, Dangerous Haseena: Smart, Sexy, Dangerous 2006 Herec
३६ चाइना टाउन ३६ चाइना टाउन 2006 Herec, Herec
Don Don 2006 Herec, Herec
मैंने प्यार क्यूँ किया मैंने प्यार क्यूँ किया 2005 Herec
D D 2005 Herec
क्या कूल हैं हम क्या कूल हैं हम 2005 Herec
Rudraksh Rudraksh 2004 Herec
हम तुम हम तुम 2004 Herec
Girlfriend Girlfriend 2004 Herec
Inteqam: The Perfect Game Inteqam: The Perfect Game 2004 Herec, Herec
Ek Se Badhkar Ek Ek Se Badhkar Ek 2004 Herec
कृष्णा कॉटेज कृष्णा कॉटेज 2004 Herec
कयामत कयामत 2003 Herec
Pinjar Pinjar 2003 Herec
दिल का रिश्ता दिल का रिश्ता 2003 Herec
LOC: Kargil LOC: Kargil 2003 Herec
डरना मना है डरना मना है 2003 Herec
Tujhe Meri Kasam Tujhe Meri Kasam 2003 Herec
Kaante Kaante 2002 Herec, Herec
Company Company 2002 Herec
நரசிம்மா நரசிம்மா 2001 Herec
Pyaar Ishq Aur Mohabbat Pyaar Ishq Aur Mohabbat 2001 Herec
फ़िज़ा फ़िज़ा 2000 Herec
Nenjinile Nenjinile 1999 Herec
என் சுவாசக் காற்றே என் சுவாசக் காற்றே 1999 Herec
ஜோடி ஜோடி 1999 Herec
చంద్రలేఖ చంద్రలేఖ 1998 Herec
காதல் கவிதை காதல் கவிதை 1998 Herec