Roshan, Hrithik (1974)

Hrithik Roshan
  • Role: Herec
  • Datum narození: 10. ledna 1974
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Hrithik Roshan

Film Rok Role
Super 30II Super 30II 2025 Herec
फाइटर फाइटर 2024 Herec
टाइगर 3 टाइगर 3 2023 Herec
विक्रम वेधा विक्रम वेधा 2022 Herec
Mann kiya, Zomato kiya Mann kiya, Zomato kiya 2021 Herec
War War 2019 Herec
सुपर 30 सुपर 30 2019 Zpěvák playbacku, Herec
हृदयांतर हृदयांतर 2017 Herec, Herec
काबिल काबिल 2017 Herec
Mohenjo Daro Mohenjo Daro 2016 Herec
Hey Bro Hey Bro 2015 Herec
Bang Bang! Bang Bang! 2014 Herec
मैं कृष्णा हूँ मैं कृष्णा हूँ 2013 Herec
Krrish 3 Krrish 3 2013 Herec, Herec, Herec
अग्निपथ अग्निपथ 2012 Herec
Don 2 Don 2 2011 Herec
Život je jen jeden Život je jen jeden 2011 Herec, Zpěvák playbacku
गुज़ारिश गुज़ारिश 2010 Herec, Herec
Tanec draků Tanec draků 2010 Zpěvák playbacku, Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
Jodhaa Akbar Jodhaa Akbar 2008 Herec
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
आई सी यू आई सी यू 2006 Herec
Krrish Krrish 2006 Herec, Herec, Herec
Úder 2 Úder 2 2006 Herec, Herec
लक्ष्य लक्ष्य 2004 Herec
Main Prem Ki Diwani Hoon Main Prem Ki Diwani Hoon 2003 Herec
Koi... Mil Gaya Koi... Mil Gaya 2003 Herec
ना तुम जानो ना हम ना तुम जानो ना हम 2002 Herec
आप मुझे अच्छे लगने लगे आप मुझे अच्छे लगने लगे 2002 Herec, Herec
मुझसे दोस्ती करोगे! मुझसे दोस्ती करोगे! 2002 Herec
कभी ख़ुशी कभी ग़म कभी ख़ुशी कभी ग़म 2001 Herec
यादें यादें 2001 Herec
कहो ना प्यार है कहो ना प्यार है 2000 Herec, Herec
मिशन कश्मीर मिशन कश्मीर 2000 Herec
फ़िज़ा फ़िज़ा 2000 Herec
कोयला कोयला 1997 Asistent režiséra
कारन अर्जुन कारन अर्जुन 1995 Asistent režiséra
किंग अंकल किंग अंकल 1993 Asistent režiséra
खुदगर्ज़ खुदगर्ज़ 1987 Asistent režiséra
भगवान दादा भगवान दादा 1986 Herec
आस पास आस पास 1981 Herec
आशा आशा 1980 Herec
आप के दीवाने आप के दीवाने 1980 Herec
Krrish 4 Krrish 4 1970 Herec, Herec
War 2 War 2 1970 Herec
Mahakal Mahakal 1970 Herec, Režisér
Fighter 2024 Fighter 2024 Herec