Morse, David (1953)

David Morse
  • Role: Herec
  • Datum narození: 11. října 1953
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie David Morse

Film Rok Role
Cabrini Cabrini 2024 Herec
The Virtuoso The Virtuoso 2021 Herec
The Timekeepers of Eternity The Timekeepers of Eternity 2021 Herec
Barbecue Barbecue 2020 Herec
Trouble Trouble 2018 Herec
Flowing Water Flowing Water 2017 Herec
Diagnóza: Šampión Diagnóza: Šampión 2015 Herec
The Gettysburg Address The Gettysburg Address 2015 Herec
The Boy The Boy 2015 Herec
McCanick: Útěk před minulostí McCanick: Útěk před minulostí 2014 Herec
Winter in the Blood Winter in the Blood 2013 Herec
Světová válka Z Světová válka Z 2013 Herec
Rohy Rohy 2013 Herec
The Pond The Pond 2012 Herec
Yellow Yellow 2012 Herec
Neobyčejný život Timothyho Greena Neobyčejný život Timothyho Greena 2012 Herec
Collaborator Collaborator 2011 Herec
Smrtonosná jízda Smrtonosná jízda 2011 Herec
Mint Julep Mint Julep 2010 Herec
Smrt v Šanghaji Smrt v Šanghaji 2010 Herec
Mother and Child Mother and Child 2009 Herec
Smrt čeká všude Smrt čeká všude 2008 Herec
Cestující Cestující 2008 Herec
Disturbia Disturbia 2007 Herec
Hounddog Hounddog 2007 Herec
Nearing Grace Nearing Grace 2006 Herec, Herec
16 bloků 16 bloků 2006 Herec
Cizinec Cizinec 2005 Herec
Snílek Snílek 2005 Herec
The Slaughter Rule The Slaughter Rule 2002 Herec
雙瞳 雙瞳 2002 Herec, Herec
Diary of a City Priest Diary of a City Priest 2001 Herec
Srdce v Atlantidě Srdce v Atlantidě 2001 Herec
Walking the Mile Walking the Mile 2000 Herec
Walking the Mile: The Making of The Green Mile Walking the Mile: The Making of The Green Mile 2000 Herec
Von Trier's 100 Øjne Von Trier's 100 Øjne 2000 Herec, Herec
Vnadidlo Vnadidlo 2000 Herec
Životní zkouška Životní zkouška 2000 Herec
Tanec v temnotách Tanec v temnotách 2000 Herec
Léto v Alabamě Léto v Alabamě 1999 Herec
Zelená míle Zelená míle 1999 Herec
Vyjednavač Vyjednavač 1998 Herec
Murder Live! Murder Live! 1997 Herec
Kontakt Kontakt 1997 Herec
George B. George B. 1997 Herec
Dlouhý polibek na dobrou noc Dlouhý polibek na dobrou noc 1996 Herec, Herec
Smrtící léčba Smrtící léčba 1996 Herec
Skála Skála 1996 Herec
The Langoliers The Langoliers 1995 Herec
12 opic 12 opic 1995 Herec
Křižovatka smrti Křižovatka smrti 1995 Herec
Útěk do Mexika Útěk do Mexika 1994 Herec
Magic Kid II Magic Kid II 1994 Herec
Dobrý synek Dobrý synek 1993 Herec
Miracle on Interstate 880 Miracle on Interstate 880 1993 Herec
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster 1992 Herec
Two-Fisted Tales Two-Fisted Tales 1992 Herec
Cry in the Wild: The Taking of Peggy Ann Cry in the Wild: The Taking of Peggy Ann 1991 Herec
The Indian Runner The Indian Runner 1991 Herec
Hodiny zoufalství Hodiny zoufalství 1990 Herec
Winnie Winnie 1988 Herec
Personal Foul Personal Foul 1987 Herec
Six Against the Rock Six Against the Rock 1987 Herec
Downpayment on Murder Downpayment on Murder 1987 Herec
When Dreams Come True When Dreams Come True 1985 Herec
Shattered Vows Shattered Vows 1984 Herec
Prototype Prototype 1983 Herec
Návrat Maxe Dugana Návrat Maxe Dugana 1983 Herec
Our Family Business Our Family Business 1981 Herec
Inside Moves Inside Moves 1980 Herec
Blood Knot Blood Knot 1970 Herec