Haley, Brian (1963)

Brian Haley
  • Role: Herec
  • Datum narození: 12. února 1963
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Mars útočí! Mars útočí! 1996 Herec
Pearl Harbor Pearl Harbor 2001 Herec
Skrytá identita Skrytá identita 2006 Herec
Muž, který nebyl Muž, který nebyl 2001 Herec
Trable prcka Binka Trable prcka Binka 1994 Herec
Navždy Navždy 1989 Herec
Gran Torino Gran Torino 2008 Herec
McHale's Navy McHale's Navy 1997 Herec
Únos vlaku 1 2 3 Únos vlaku 1 2 3 2009 Herec
Totální okno Totální okno 1994 Herec
Černá vdova Černá vdova 1987 Herec
Černá vdova Černá vdova 1987 Herec
Malí obři Malí obři 1994 Herec
Malí obři Malí obři 1994 Herec
That Darn Cat That Darn Cat 1997 Herec
That Darn Cat That Darn Cat 1997 Herec
Správci osudu Správci osudu 2011 Herec