Stevens, Andrew (1955)

Andrew Stevens
  • Role: Producent
  • Datum narození: 10. června 1955
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Andrew Stevens

Film Rok Role
My Daughter's Deadly Roommates My Daughter's Deadly Roommates 2023 Producent, Příběh
Broken Ties Broken Ties 2023 Producent
We Kill for Love We Kill for Love 2023 Herec
The Grindhouse The Grindhouse 2022 Herec
Rivalky Rivalky 2022 Producent
The Minute You Wake Up Dead The Minute You Wake Up Dead 2022 Producent, Herec
Pursuit Pursuit 2022 Spisovatel, Producent, Herec
Send It! Send It! 2021 Herec, Režisér
Deadly Excursion: Kidnapped from the Beach Deadly Excursion: Kidnapped from the Beach 2021 Herec
An Organized Killer An Organized Killer 2021 Spisovatel, Producent, Manažer produkční jednotky
Hell in the Hallways: The Making of Massacre at Central High Hell in the Hallways: The Making of Massacre at Central High 2020 Herec
Soumrak letní lásky Soumrak letní lásky 2019 Herec
Mansion of the Doomed: The Making of Scared Stiff Mansion of the Doomed: The Making of Scared Stiff 2019 Herec
Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films 2014 Herec
Abner, the Invisible Dog Abner, the Invisible Dog 2013 Producent, Původní příběh
Strážci hrobky Strážci hrobky 2010 Herec, Producent
Breaking the Press Breaking the Press 2010 Režisér
Kletba džungle Kletba džungle 2010 Producent
Fire from Below Fire from Below 2009 Producent, Příběh, Režisér, Herec
Tommy and the Cool Mule Tommy and the Cool Mule 2009 Režisér, Spisovatel
Na pokraji smrti 2 Na pokraji smrti 2 2007 Producent, Spisovatel
Kráčející skála 2: Odplata Kráčející skála 2: Odplata 2007 Producent
Krvavá pomsta Krvavá pomsta 2007 Producent, Herec
Kráčející skála 3: Spravedlnost Kráčející skála 3: Spravedlnost 2007 Herec, Producent
Stíny minulosti Stíny minulosti 2006 Producent
Detonator Detonator 2006 Producent
Tichý spojenec Tichý spojenec 2005 Výkonný producent
Černý úsvit Černý úsvit 2005 Producent, Producent, Herec, Herec
Skleněná past Skleněná past 2005 Výkonný producent
Thralls Thralls 2005 Výkonný producent
Popstar Popstar 2005 Herec
7 vteřin 7 vteřin 2005 Producent
Bloodsuckers Bloodsuckers 2005 Výkonný producent
Lovci dinosaurů Lovci dinosaurů 2005 Výkonný producent
The Thing Below The Thing Below 2004 Výkonný producent
Posedlá Posedlá 2004 Producent
The Whole Ten Yards The Whole Ten Yards 2004 Výkonný producent
Method Method 2004 Producent, Producent
Poslední mise Poslední mise 2004 Výkonný producent
Pronásledovaný Pronásledovaný 2004 Producent
Cizinec Cizinec 2003 Producent
The In-Laws The In-Laws 2003 Výkonný producent
Final Examination Final Examination 2003 Producent
Na pokraji smrti Na pokraji smrti 2002 Producent
Strach.com Strach.com 2002 Výkonný producent
Ve jménu Angela Ve jménu Angela 2002 Výkonný producent, Manažer produkce
Tělo na tělo Tělo na tělo 2002 Výkonný producent
Stranded Stranded 2002 Herec, Producent
Peklo ve městě Peklo ve městě 2002 Producent
Zig Zag Zig Zag 2002 Producent
Hodina pravdy Hodina pravdy 2002 Výkonný producent
Policajtka Policajtka 2001 Výkonný producent
The Pledge The Pledge 2001 Výkonný producent
Šílenec Šílenec 2001 Producent
Mach 2 Mach 2 2001 Herec
Plan B Plan B 2001 Výkonný producent
Půlnoční pomsta Půlnoční pomsta 2001 Producent
Zelený drak Zelený drak 2001 Producent
Hadí stisk Hadí stisk 2001 Herec, Herec
Formule! Formule! 2001 Výkonný producent
Poslední loupež Poslední loupež 2001 Producent
3000 mil na útěku 3000 mil na útěku 2001 Producent
Ponorka Nautilus Ponorka Nautilus 2000 Producent
Mise pomsty Mise pomsty 2000 Herec
Mercy Mercy 2000 Producent
Battlefield Earth Battlefield Earth 2000 Výkonný producent
Tycus Tycus 2000 Producent
The Whole Nine Yards The Whole Nine Yards 2000 Výkonný producent
Věznice Věznice 2000 Producent
Sejměte Cartera Sejměte Cartera 2000 Výkonný producent
Submerged Submerged 2000 Producent
Final Voyage Final Voyage 2000 Producent, Spisovatel
Auggie Rose Auggie Rose 2000 Producent
Co vlastně ženy chtějí? Co vlastně ženy chtějí? 2000 Výkonný producent
Hijack Hijack 1999 Producent
Five Aces Five Aces 1999 Producent
Invisible Mom II Invisible Mom II 1999 Producent
Protiúder Protiúder 1999 Herec
Restraining Order Restraining Order 1999 Producent
If... Dog... Rabbit If... Dog... Rabbit 1999 Producent
The Capitol Conspiracy The Capitol Conspiracy 1999 Producent
The Big Kahuna The Big Kahuna 1999 Producent
The Kid with X-Ray Eyes The Kid with X-Ray Eyes 1999 Herec
Na útěku Na útěku 1999 Producent
Entropy Entropy 1999 Výkonný producent
Napiš si svou smrt Napiš si svou smrt 1999 Výkonný producent, Výkonný producent
Lovec bouřek Lovec bouřek 1999 Manažer produkční jednotky, Producent
Zákon pomsty Zákon pomsty 1999 Producent
The Boondock Saints The Boondock Saints 1999 Výkonný producent
Útok na ponorku 2 - Klamný cíl Útok na ponorku 2 - Klamný cíl 1998 Producent
Mom, Can I Keep Her? Mom, Can I Keep Her? 1998 Producent
Mom's Outta Sight Mom's Outta Sight 1998 Producent
Uprchlíci Uprchlíci 1998 Producent
Fallout Fallout 1998 Producent
Škorpio 1 Škorpio 1 1998 Producent
Invisible Dad Invisible Dad 1998 Producent
The White Raven The White Raven 1998 Režisér, Producent
Neviditelný útočník Neviditelný útočník 1998 Producent
The Elf Who Didn't Believe The Elf Who Didn't Believe 1997 Producent
Scorned 2 Scorned 2 1997 Herec, Producent
Akční komando Akční komando 1997 Producent
Inferno Inferno 1997 Producent
Maximum Security Maximum Security 1997 Producent
Surface to Air Surface to Air 1997 Producent
Oceloví žraloci Oceloví žraloci 1997 Producent
Rapid Assault Rapid Assault 1997 Producent
Pistolník Pistolník 1997 Herec, Herec, Producent
Útok na ponorku Útok na ponorku 1997 Režisér, Producent
Subliminal Seduction Subliminal Seduction 1996 Producent, Režisér, Herec
Night Eyes 4: Fatal Passion Night Eyes 4: Fatal Passion 1996 Producent, Herec
Dead of Night Dead of Night 1996 Manažer produkce, Producent
Over the Wire Over the Wire 1996 Producent
Night Shade Night Shade 1996 Producent
Invisible Mom Invisible Mom 1996 Výkonný producent
Příběh zločinu Příběh zločinu 1995 Producent
Body Chemistry 4: Full Exposure Body Chemistry 4: Full Exposure 1995 Herec, Producent
The Skateboard Kid II The Skateboard Kid II 1995 Producent, Režisér, Herec
Hard Bounty Hard Bounty 1995 Výkonný producent
Virtual Combat Virtual Combat 1995 Režisér
Cyberzone Cyberzone 1995 Výkonný producent
Munchie Strikes Back Munchie Strikes Back 1994 Herec
Point of Seduction: Body Chemistry III Point of Seduction: Body Chemistry III 1994 Herec, Producent
Illicit Dreams Illicit Dreams 1994 Herec, Režisér
Deadly Rivals Deadly Rivals 1993 Herec
Night Eyes 3 Night Eyes 3 1993 Spisovatel, Herec, Režisér, Producent, Příběh
Double Threat Double Threat 1993 Herec
The Troma System The Troma System 1993 Herec
Scorned Scorned 1993 Herec, Režisér
Munchie Munchie 1992 Herec
Night Eyes II Night Eyes II 1991 Herec, Příběh
Blood Chase Blood Chase 1991 Herec
Lolita al desnudo Lolita al desnudo 1991 Herec
The Terror Within II The Terror Within II 1991 Spisovatel, Režisér, Herec
Night Eyes Night Eyes 1990 Herec, Spisovatel, Producent, Spisovatel, Producent, Herec
Down the Drain Down the Drain 1990 Herec
Americký vampír 3 Americký vampír 3 1990 Herec
Eyewitness to Murder Eyewitness to Murder 1989 Herec
Deadly Innocents Deadly Innocents 1989 Herec
The Ranch The Ranch 1989 Herec
Fine Gold Fine Gold 1989 Herec
The Terror Within The Terror Within 1989 Herec
Tusks Tusks 1988 Herec
Escuadrón Escuadrón 1988 Herec
Scared Stiff Scared Stiff 1987 Herec
Terror in the Aisles Terror in the Aisles 1984 Herec
Deset minut do půlnoci Deset minut do půlnoci 1983 Herec
The Seduction The Seduction 1982 Herec
Forbidden Love Forbidden Love 1982 Herec
Miracle on Ice Miracle on Ice 1981 Herec
Na život a na smrt Na život a na smrt 1981 Herec
Beggarman, Thief Beggarman, Thief 1979 Herec
Women at West Point Women at West Point 1979 Herec
John Jakes: Rebelové John Jakes: Rebelové 1979 Herec
Topper Topper 1979 Výkonný producent, Herec
John Jakes: Levoboček John Jakes: Levoboček 1978 Herec, Herec
Zuřivost Zuřivost 1978 Herec
The Boys in Company C The Boys in Company C 1978 Herec
Secrets Secrets 1977 Herec
Den zvířat Den zvířat 1977 Herec
Občanská policie Občanská policie 1976 Herec
Massacre at Central High Massacre at Central High 1976 Herec
Šampón Šampón 1975 Herec
Las Vegas Lady Las Vegas Lady 1975 Herec
The Last Survivors The Last Survivors 1975 Herec
The Werewolf of Woodstock The Werewolf of Woodstock 1975 Herec
Finding Faith Finding Faith 1970 Producent
The Courtship of Eddie's Father The Courtship of Eddie's Father 1963 Herec, Herec