Kucha¿ka pro va¿ení pod vákuem
- Autor: Jan Novák
Metoda vaření pod vákuem, známá jako sous-vide, je jednou z nejmodernějsích technologií, které vám umozní připravit jídlo přesně podle vasich představ. Tato kuchařka vám přinásí více nez 50 receptů, které jsou vytvořeny pro přípravu pod vákuem a jsou snadno připravitelné i pro začátečníky. Vaření pod vákuem je ideální pro ty, kteří chtějí připravit jídlo s dokonalou texturou a chutí. V této kuchařce najdete recepty na různá jídla, jako například steak s různými omáčkami, lososa s bylinkovým máslem, kuřecí maso s pestem a mnoho dalsích. Vsechny recepty jsou připravovány s vyuzitím sous-vide technologie, coz umozňuje přesnou kontrolu teploty a času vaření. Kuchařka také obsahuje tipy na přípravu a skladování potravin pro vaření pod vákuem, aby byly vase jídla vzdy dokonalá. Dále zahrnuje návody na pouzívání sous-vide zařízení a vsechny potřebné informace pro úspěsné pouzití této metody. Sous-vide kuchařka je ideální pro ty, kteří se chtějí naučit novou technologii vaření a připravit jídlo s perfektní texturou a chutí. Buďte inovativní a uzijte si úzasné jídlo díky této kuchařce.
Pro komentování je nutné být přihlášený.
Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!
Zatím nejsou žádné recenze k této knize
Postavy
Postavy z knihy
Zajímavosti
Informace o zajímavostech filmu.