Hygiena a technologie potravin

1974  |  307 stran
Kniha Hygiena a technologie potravin
0%
Jazyk: cs

Učebnice seznamuje se základními principy moderního konzervování potravin, s hygienickým získáváním a ošetřováním masa, mléka, drůbeže, vajec, zvěřiny a ryb. V oddíle praktických cvičení podrobně popisuje způsoby vyšetřování jatečných zvířat, mléka, konzerv, tuků, polotovarů a hotových jídel. Další kapitoly jsou věnovány technologii zpracování potravin a laboratorním metodám jejich vyšetřování.

Pro komentování je nutné být přihlášený.
Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!

Zatím nejsou žádné recenze k této knize

Postavy

Postavy z knihy


Zajímavosti

Informace o zajímavostech filmu.

Hodnocení

0%

Pro hodnocení je třeba se Přihlásit!

Hygiena a technologie potravin

Sdílet na:

Tagy