Oblowitz, Michael

Michael Oblowitz
  • Role: Režisér
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Michael Oblowitz

Film Rok Role
Confidential Informant Confidential Informant 2023 Producent, Spisovatel, Režisér
Frank and Ava Frank and Ava 2020 Režisér
Heavy Water Heavy Water 2015 Spisovatel, Režisér
The Ganzfeld Haunting The Ganzfeld Haunting 2014 Spisovatel, Režisér
Sea of Darkness Sea of Darkness 2013 Režisér
Blank City Blank City 2011 Herec, Herec
The Traveler The Traveler 2010 Režisér
Žraločí muž Žraločí muž 2005 Režisér, Režisér
Zabiják Zabiják 2003 Režisér, Režisér
Cizinec Cizinec 2003 Režisér
X-Wamp X-Wamp 2001 Režisér
On the Borderline On the Borderline 2001 Producent, Režisér
This World, Then the Fireworks This World, Then the Fireworks 1997 Režisér
The Golden Bowl, or Repression The Golden Bowl, or Repression 1988 Kameraman
King Blank King Blank 1983 Režisér, Spisovatel
Cinématon XXV Cinématon XXV 1982 Herec
Too Sensitive to Touch Too Sensitive to Touch 1981 Režisér
Tally Brown, New York Tally Brown, New York 1979 Ředitel fotografie
Todesmagazin oder: Wie werde ich ein Blumentopf? Todesmagazin oder: Wie werde ich ein Blumentopf? 1979 Kameraman
Armee der Liebenden oder Revolte der Perversen Armee der Liebenden oder Revolte der Perversen 1979 Kameraman
Minus Zero Minus Zero 1970 Režisér, Spisovatel