Khalfoun, Franck (1968)

Franck Khalfoun
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 9. března 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Franck Khalfoun

Film Rok Role
Night of the Hunted Night of the Hunted 2023 Spisovatel, Režisér
Kyslík Kyslík 2021 Výkonný producent
Prey Prey 2019 Spisovatel, Režisér
Amityville: Probuzení Amityville: Probuzení 2017 Režisér, Spisovatel
i-Lived i-Lived 2015 Nápad, Spisovatel, Herec, Režisér, Střihač, Producent
Maniac: The Making of Documentary Maniac: The Making of Documentary 2013 Herec
Maniak Maniak 2012 Střihač, Režisér
Neodvratná pomsta Neodvratná pomsta 2009 Režisér
P2 P2 2007 Režisér, Scénář, Herec
Snowboarder Snowboarder 2003 Herec
Noc s nabroušenou břitvou Noc s nabroušenou břitvou 2003 Herec
L'Aigle et le Cheval L'Aigle et le Cheval 1994 Herec