Marton, Andrew (1904)

Andrew Marton
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 26. ledna 1904
  • Datum úmrtí: 7. ledna 1997
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Andrew Marton

Film Rok Role
The Day of the Jackal The Day of the Jackal 1973 Režisér druhé jednotky
Catch-22 Catch-22 1970 Režisér druhé jednotky
Boj o Řím II. Boj o Řím II. 1969 Ředitel fotografie druhé jednotky, Režisér
Boj o Řím I. Boj o Řím I. 1968 Režisér druhé jednotky
Africa: Texas Style! Africa: Texas Style! 1967 Producent, Režisér
Around the World Under the Sea Around the World Under the Sea 1966 Režisér, Producent
Birds Do It Birds Do It 1966 Režisér
Crack in the World Crack in the World 1965 Režisér
Clarence, the Cross-Eyed Lion Clarence, the Cross-Eyed Lion 1965 Režisér
Kleopatra Kleopatra 1963 Režisér druhé jednotky
The Best of Cinerama The Best of Cinerama 1963 Režisér
It Happened in Athens It Happened in Athens 1962 Režisér
Nejdelší den Nejdelší den 1962 Režisér
وا إسلاماه وا إسلاماه 1961 Režisér
Underwater Warrior Underwater Warrior 1958 Režisér
Seven Wonders of the World Seven Wonders of the World 1956 Režisér
Gypsy Colt Gypsy Colt 1954 Režisér
Green Fire Green Fire 1954 Režisér
Prisoner of War Prisoner of War 1954 Režisér
Men of the Fighting Lady Men of the Fighting Lady 1954 Režisér
Storm Over Tibet Storm Over Tibet 1952 Režisér
The Devil Makes Three The Devil Makes Three 1952 Režisér
The Wild North The Wild North 1952 Režisér
King Solomon's Mines King Solomon's Mines 1950 Režisér
Adam's Rib Adam's Rib 1949 Režisér druhé jednotky
Gallant Bess Gallant Bess 1946 Režisér
Gentle Annie Gentle Annie 1944 Režisér
A Little Bit of Heaven A Little Bit of Heaven 1940 Režisér
School for Husbands School for Husbands 1937 Režisér
Secret of Stamboul Secret of Stamboul 1936 Režisér, Adaptace
Elnökkisasszony Elnökkisasszony 1935 Režisér
Der Dämon des Himalaya Der Dämon des Himalaya 1935 Režisér
Nordpol - Ahoi! Nordpol - Ahoi! 1934 Režisér
Fünf von der Jazzband Fünf von der Jazzband 1932 Střihač
Der Rebell Der Rebell 1932 Střihač
Ich geh' aus und Du bleibst da Ich geh' aus und Du bleibst da 1931 Střihač
Die Nacht ohne Pause Die Nacht ohne Pause 1931 Režisér
Die lustigen Weiber von Wien Die lustigen Weiber von Wien 1931 Zvukový editor
Ausflug ins Leben Ausflug ins Leben 1931 Střihač
Schatten der Unterwelt Schatten der Unterwelt 1931 Střihač
Ein Tango für Dich Ein Tango für Dich 1930 Zvukový editor
Das Lied ist aus Das Lied ist aus 1930 Střihač
The Student Prince in Old Heidelberg The Student Prince in Old Heidelberg 1928 Střihač