Winther, Peter (1968)

Peter Winther
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 21. ledna 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Peter Winther

Film Rok Role
The Good Mother The Good Mother 2023 Výkonný producent
On Fire On Fire 2023 Producent, Producent
Spoušť Spoušť 2021 Příběh, Producent, Režisér
About Us About Us 2020 Producent
The Vanished The Vanished 2020 Výkonný producent
Nejvyšší pocta Nejvyšší pocta 2020 Režisér druhé jednotky, Výkonný producent
Wakefield Wakefield 2017 Spoluvýkonný producent
Painkillers Painkillers 2015 Režisér, Scénář
The Wicked The Wicked 2013 Režisér
Dragon Age: Redemption Dragon Age: Redemption 2011 Režisér
Touch the Top of the World Touch the Top of the World 2006 Režisér
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu 2004 Režisér
Pavoučí teror Pavoučí teror 2002 Výkonný producent
Patriot Patriot 2000 Režisér druhé jednotky, Spoluproducent
Godzilla Godzilla 1998 Spoluproducent
Independence Day Independence Day 1996 Výkonný producent
The Making of 'Independence Day' The Making of 'Independence Day' 1996 Herec