Mehta, Anil

Anil Mehta
  • Role: Těžko říct
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Anil Mehta

Film Rok Role
Thank You For Coming Thank You For Coming 2023 Ředitel fotografie
Drahoušci Drahoušci 2022 Ředitel fotografie
जर्सी जर्सी 2022 Ředitel fotografie
Sandeep Aur Pinky Faraar Sandeep Aur Pinky Faraar 2021 Ředitel fotografie
अंग्रेजी मिडीयम अंग्रेजी मिडीयम 2020 Ředitel fotografie
सुई धागा सुई धागा 2018 Kameraman
Beyond the Clouds Beyond the Clouds 2018 Ředitel fotografie
सीक्रेट सुपरस्टार सीक्रेट सुपरस्टार 2017 Kameraman
Ae Dil Hai Mushkil Ae Dil Hai Mushkil 2016 Ředitel fotografie
शानदार शानदार 2015 Ředitel fotografie
Finding Fanny Finding Fanny 2014 Ředitel fotografie
Highway Highway 2014 Ředitel fotografie
Dokud budu žít Dokud budu žít 2012 Ředitel fotografie
कॉकटेल कॉकटेल 2012 Ředitel fotografie
Rockstar Rockstar 2011 Ředitel fotografie
Wake Up Sid Wake Up Sid 2009 Ředitel fotografie
Marigold Marigold 2007 Ředitel fotografie
Aaja Nachle Aaja Nachle 2007 Režisér
Nikdy neříkej sbohem Nikdy neříkej sbohem 2006 Ředitel fotografie
Veer-Zaara Veer-Zaara 2004 Ředitel fotografie
कल हो ना हो कल हो ना हो 2003 Ředitel fotografie
War and Peace War and Peace 2002 Další kamera
अग्नि वर्षा अग्नि वर्षा 2002 Scénář
साथिया साथिया 2002 Ředitel fotografie, Ředitel fotografie
लगान लगान 2001 Kameraman, Kameraman
हम दिल दे चुके सनम हम दिल दे चुके सनम 1999 Ředitel fotografie
Khamoshi: The Musical Khamoshi: The Musical 1996 Ředitel fotografie
बादल द्वार बादल द्वार 1994 Ředitel fotografie