Khanna, Ankur

Ankur Khanna
  • Role: Herec
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Ankur Khanna

Film Rok Role
Sonchiriya Sonchiriya 2019 Asociální producent
Uri: The Surgical Strike Uri: The Surgical Strike 2019 Spoluproducent
केदारनाथ केदारनाथ 2018 Asociální producent
Příběhy chtíče Příběhy chtíče 2018 Kreativní producent
Nayantara's Necklace Nayantara's Necklace 2015 Spoluautor
Naamkaran Naamkaran 2014 Producent
ഉറുമി ഉറുമി 2011 Herec
Admissions Open Admissions Open 2010 Herec, Herec, Herec
Sirf Sirf 2008 Herec, Herec
Saas Bahu Aur Sensex Saas Bahu Aur Sensex 2008 Herec
Chaurahen Chaurahen 2007 Herec
Amu Amu 2005 Herec