Ibáñez, Bonaventura (1876)

Bonaventura Ibáñez
  • Role: Herec
  • Datum narození: 18. února 1876
  • Datum úmrtí: 1. května 1932
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Bonaventura Ibáñez

Film Rok Role
Adieu les copains Adieu les copains 1931 Herec
L'Âge d'or L'Âge d'or 1930 Herec
La grazia La grazia 1929 Herec
La maison du Maltais La maison du Maltais 1928 Herec
Il carnevale di Venezia Il carnevale di Venezia 1928 Herec, Herec
L'ultimo lord L'ultimo lord 1926 Herec
Romola Romola 1924 Herec
I volti dell'amore I volti dell'amore 1924 Herec
Il corsaro Il corsaro 1923 Herec
Sant'Ilario Sant'Ilario 1923 Herec
I promessi sposi I promessi sposi 1922 Herec
Tigre reale Tigre reale 1916 Herec
Signori Giurati Signori Giurati 1916 Herec