Defurne, Bavo (1971)

Bavo Defurne
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 8. června 1971
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Bavo Defurne

Film Rok Role
Boys On Film Presents: Campfire Boys On Film Presents: Campfire 2017 Režisér
Souvenir Souvenir 2016 Spoluproducent, Režisér, Scénář
Noordzee, Texas Noordzee, Texas 2011 Režisér, Spisovatel
Fast Forward Fast Forward 2004 Producent
Courts mais Gay : Tome 4 Courts mais Gay : Tome 4 2002 Režisér
Courts mais Gay : Tome 2 Courts mais Gay : Tome 2 2001 Režisér
Kampvuur Kampvuur 2000 Režisér, Spisovatel
Matroos Matroos 1998 Režisér
Saint Saint 1997 Režisér, Spisovatel, Producent
Pensão Globo Pensão Globo 1997 Herec
Particularly Now, in Spring Particularly Now, in Spring 1996 Spisovatel, Umělecká režie, Producent, Střihač, Režisér
Herman le gangster Herman le gangster 1995 Dekorace scény
Dítě z Maconu Dítě z Maconu 1993 Dekorace scény
Ludodrome Ludodrome 1993 Režisér