Basu, Anurag (1974)

Anurag Basu
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 8. května 1974
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Anurag Basu

Film Rok Role
मेट्रो... इन दिनों मेट्रो... इन दिनों 2024 Producent, Režisér
Ludo Ludo 2020 Herec, Scénář, Režisér, Ředitel fotografie, Spisovatel, Producent, Produkční design
जग्गा जासूस जग्गा जासूस 2017 Scénář, Producent, Režisér
शमिताभ शमिताभ 2015 Herec
बर्फी! बर्फी! 2012 Režisér, Scénář
I Am I Am 2011 Herec
Tanec draků Tanec draků 2010 Režisér, Scénář
Život v metropoli Život v metropoli 2007 Scénář, Spoluproducent, Příběh, Režisér
Ganda Hendathi Ganda Hendathi 2006 Spisovatel
Gangster Gangster 2006 Režisér, Scénář, Režisér, Scénář
Murder Murder 2004 Režisér, Scénář, Režisér, Příběh, Scénář, Příběh
Tumsa Nahin Dekha: A Love Story Tumsa Nahin Dekha: A Love Story 2004 Režisér
कुछ तो है कुछ तो है 2003 Režisér, Scénář
Saaya Saaya 2003 Režisér
Ravindra Kaushik biopic Ravindra Kaushik biopic 1970 Režisér, Producent
Kishore Kumar Biopic Kishore Kumar Biopic Režisér, Režisér